Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Vyhlášení výherců Velké vánoční soutěže

Splněné dětské přáníPřed vánočními svátky připravila organizace Splněné dětské přání soutěž pro rodiny, které měly příležitost vyhrát skvělé ceny. Hlavním úkolem soutěžících bylo poslat fotografii jakéhokoli výrobku s vánoční tematikou. Dnes vám prozradíme, na koho se usmálo štěstí a kteří tři výherci získávají ceny.

Číst dál: Vyhlášení výherců Velké vánoční soutěže

Splněné dětské přání se učí vnímat svět autistických dětí, o Vánocích je obdaruje!

Vánoční přání Splněné dětské přáníStejně jako každý rok, tak i letos jsme připravili naší oblíbenou akci Vánoční přání. Kdo bude mít tentokrát radost a které nemocné děti potěší naše dárečky pod stromečkem, vám prozradíme právě v dnešním článku. Také se dozvíte, jak probíhaly náročné přípravy a kdo nám rodiny doporučil. Autisté jsou lidé jako my, jen mají svůj vlastní svět a naším úkolem je naučit se ho snáze vnímat.

Číst dál: Splněné dětské přání se učí vnímat svět autistických dětí, o Vánocích je obdaruje!

Vánoční soutěž o krásné ceny pro celou rodinu

Splněné dětské přáníPřichází krásný adventní čas, který přináší do našich domovů předzvěst Vánoc. Organizace Splněné dětské přání pro vaše rodiny připravila vánoční soutěž, ve které můžete vyhrát úžasné výherní ceny. Dejte si na chvilku pauzu od pečení nebo uklízení a pošlete nám přihlášku ještě dnes.

Číst dál: Vánoční soutěž o krásné ceny pro celou rodinu

Rodinné přání: Kája vyrazila za dobrodružstvím na Madagaskar!

Splněné dětské přáníMilujete přírodu a zvířata? A už jste někdy vyrazili na slunný Madagaskar? Desetiletá Karolínka měla to štěstí, že i přes svůj zdravotní handicap toto krásné místo navštívila. A co víc! Dokonce zažila neuvěřitelné dobrodružství s nerozlučnými kamarády – lvem Alexem, zebrou Martym, žirafou Melmanem a hrošicí Glorií. Splněné dětské přání udělalo holčičce radost a vzalo ji i s rodinou na zábavnou show Madagaskar muzikálové dobrodružství.

Číst dál: Rodinné přání: Kája vyrazila za dobrodružstvím na Madagaskar!

Festival Rock for Soul očima Martiny Šmejkalové a zpěvačky Juwany Jenkins

Rock for soul 2017 reportážVe čtvrtek 2. listopadu 2017 se v pražském Divadle Hybernia uskutečnil druhý ročník mezinárodního festivalu Rock for Soul. Organizace Splněné dětské přání přijala čestné pozvání, na akci ji osobně zastoupila jedna z jejích zakladatelek, Martina Šmejkalová. Ta nám dnes prozradí, jaké dojmy si z koncertu odnesla.

Číst dál: Festival Rock for Soul očima Martiny Šmejkalové a zpěvačky Juwany Jenkins

Rodinné přání – Medvídek Mioli umí každého rozesmát a dobře pobavit!

Splněné dětské přáníSkvělý zážitkový den pro celou rodinu? S organizací Splněné dětské přání můžete už na začátku prosince vyrazit na zábavnou hudební show Medvídek Mioli. Zapomeňte na předvánoční stres, přijeďte do Prahy s celou vaší rodinkou a užijte si pohodovou neděli.

Číst dál: Rodinné přání – Medvídek Mioli umí každého rozesmát a dobře pobavit!

Osobně podpoříme jedinečný koncert Rock for Soul věnovaný všem lidským duším

Splněné dětské přáníVe čtvrtek 2. listopadu, v čase dušiček, se v pražském Divadle Hybernia uskuteční již druhý ročník mezinárodního festivalu Rock for Soul. Během večera vystoupí Ewa Farna, Kamil Střihavka, Martina Bárta, Skety, Justin Lavash, Juwana Jenkins, Silvesrback, Roman Dragoun, George Gakis a Nobles. Hlavním tahounem a bezpochyby největším lákadlem je Joe Lynn Turner známý díky působení v Deep Purple a Rainbow. A právě osobní setkání s ním a s jedním z pořadatelů této akce nás utvrdilo, že na Rock for Soul rozhodně nesmíme chybět!

Číst dál: Osobně podpoříme jedinečný koncert Rock for Soul věnovaný všem lidským duším

Připravte se na letošní Vánoce - originální doplňky, dárky a jejich zabalení

Splněné dětské přání vánoční výrobkyVánoce nám začínají pomalu klepat na dveře a to je ten správný čas na vybírání dárečků. Do čeho je ale zabalit? Organizace Splněné dětské přání vám letos přináší originální tipy a nápady, jak letos obdarované zaujmout na první pohled.

Číst dál: Připravte se na letošní Vánoce - originální doplňky, dárky a jejich zabalení

Podzimní soutěž o balíček skvělých cen pro celou rodinu

Splněné dětské přáníJsou vaše děti kreativní? Ať už tvoří sami ve škole nebo s vámi doma, nenechávejte si své výtvory jen pro sebe – pochlubte se s nimi a můžete vyhrát prima věci pro celou rodinu. Třeba vstupné do Muzea kostek Lego, DVD s dech beroucí cirkusovou show, knihu plnou inspirace nebo krásné výrobky z dílny organizace Splněné dětské přání. Stačí poslat foto výrobku, odpovědět na jednoduchou otázku a výhra může být vaše!

Číst dál: Podzimní soutěž o balíček skvělých cen pro celou rodinu

Karolínka sní o výletu do Paříže, pomůžete nám její přání splnit?

Splněné dětské přání - KarolínkaAhoj, jmenuji se Kája a je mi deset let. Společně se svým starším bráškou Filípkem žijeme u babi a dědy, kteří se o nás hezky starají. Mám nemocné nožičky, proto musím používat vozíček. Pečlivě ale cvičím a doufám, že jednoho dne to zvládnu a budu moc chodit! Ze všeho nejradši mám tancování, to mě moc baví a dělá šťastnou. A také zbožňuju Eiffelovku, moc se mi líbí a doufám, že jí jednoho dne uvidím živě!

Číst dál: Karolínka sní o výletu do Paříže, pomůžete nám její přání splnit?

Podkategorie

Aktuální kolo