Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Rodinné přání: Oblíbení Šmoulové rozveselili Zuzanku a Kryštůfka

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání má za sebou další úspěšné rodinné přání. Dnes vám prozradíme, které rodiny byly vybrány, aby se zúčastnily šmoulí show a jak se dětem akce líbila. Přečtěte si vyprávění maminek o jejich zážitcích a dojmech z výletu do Prahy.

Číst dál: Rodinné přání: Oblíbení Šmoulové rozveselili Zuzanku a Kryštůfka

Soutěž pro děti – Máme rádi zvířátka

Splněné dětské přáníJaro přišlo k nám a to je období, kdy se vydáváme na výlety do zoologických zahrad. Děti milují zvířátka a každé má to své oblíbené. Splněné dětské přání pro vás tentokrát připravilo soutěž o velký Lví balíček.

Číst dál: Soutěž pro děti – Máme rádi zvířátka

Rodinné přání – Pojďte s námi na oběd, procházku a do divadla na Babičku

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání tentokrát vybralo pro rodiny krásný zážitkový den v Praze, který zpestříme divadelním představením. Přejete si vyrazit na výlet a zapomenout na starosti? Pomůžete nám vykouzlit šťastný úsměv na tváři vašeho dítěte? V tom případě stačí poslat přihlášku a čekat na štěstí.

Číst dál: Rodinné přání – Pojďte s námi na oběd, procházku a do divadla na Babičku

Líbí se vám Splněné dětské přání? Pořiďte si naše brandové předměty

Splněné dětské přáníPro naše příznivce jsme připravili novou kolekci propagačních a upomínkových předmětů. Každý z vás bude mít možnost si některý z výrobků objednat a podpořit finančním darem činnost naší organizace Splněné dětské přání, abychom mohli plnit přání dalším handicapovaným a nemocným dětem.

Číst dál: Líbí se vám Splněné dětské přání? Pořiďte si naše brandové předměty

Rodinné přání – Šmoulové přijedou do Prahy a rozzáří nemocným dětem oči

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání pořádá další krásnou akci pro rodiny s handicapovanými dětmi, které budou mít možnost strávit skvělý zážitkový den v Praze. Maminky chcete se odreagovat od každodenních starostí, poznat osobně organizaci Splněné dětské přání a udělat si prima výlet? Pošlete nám přihlášku, co nejdříve a nečekejte na poslední chvíli.

Číst dál: Rodinné přání – Šmoulové přijedou do Prahy a rozzáří nemocným dětem oči

Velikonoční soutěž – vyhlášení výherce

Splněné dětské přáníKonečně přišlo jaro, venku všechno nádherně rozkvétá a Velikonoce jsou naplno v běhu. Splněné dětské přání vám dnes prozradí, kdo je ten šťastný a vyhrál v naší soutěži velký velikonoční balíček.

Číst dál: Velikonoční soutěž – vyhlášení výherce

Rodinné přání – Oběd nám přiveze vláček a hrát si budeme v Muzeu Lega

Splněné dětské přáníSkončila dlouhá zima, konečně přišlo jaro a to je vhodná doba na další akci, kterou pro vás Splněné dětské přání připravilo. Naše rodinná přání jsou velice oblíbená. Maminky si s radostí odskočí od každodenních povinností a stráví s námi hezký zážitkový den. Navíc v případě účasti více rodin mohou vzniknout nová a velmi cenná přátelství.

Číst dál: Rodinné přání – Oběd nám přiveze vláček a hrát si budeme v Muzeu Lega

Velikonoční soutěž o balíček skvělých cen

Splněné dětské přáníJaro nám pomalu klepe na dveře a to je znamení, že se blíží Velikonoce. Splněné dětské přání si pro vás nachystalo soutěž, ve které můžete vyhrát velký velikonoční balíček. Stačí jenom poslat správně vyplněnou přihlášku a čekat, na koho se tentokrát usměje štěstí.

Číst dál: Velikonoční soutěž o balíček skvělých cen

Veletrh World Of Beauty and Spa je za námi! Které výrobky se nejvíce líbily?

Splněné dětské přáníPokud jste ve dnech 10. a 11. března zavítali do pražských Letňan, mohli jste navštívit další ročník kosmetického veletrhu World of Beauty and Spa, který se uskutečnil v areálu PVA EXPO. Mezi vystavovali nechybělo ani Splněné dětské přání, díky příjemné spolupráci s organizátory, se této akce účastníme již pravidelně. A jaké jsou naše dojmy?

Číst dál: Veletrh World Of Beauty and Spa je za námi! Které výrobky se nejvíce líbily?

Vyhlášení výherce o velký dárkový balíček

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání oslavilo v únoru páté narozeniny a k této příležitosti jste měli možnost se přihlásit do nové soutěže. Dnes vám prozradíme, kdo vyhrál velký dárkový balíček a kterou rodinu naše výhra velice potěšila.

Číst dál: Vyhlášení výherce o velký dárkový balíček

Podkategorie

Aktuální kolo