Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Autistický Ondrášek s námi oslavil své narozeniny na výstavě Lego kostek

Splněné dětské přáníByl obzvlášť mrazivý den, to ale ani v nejmenším nevadilo Ondrovi z Hradce Králové. Společně s maminkou Jarmilkou vyrazil brzy ráno vlakem do Prahy na rodinné přání, které jsme mu věnovali. Všechny ostatní vybrané rodiny nám bohužel musely účast z důvodu chřipek zrušit, ale to nám vůbec nevadilo a užili jsme si společně báječný den.

Číst dál: Autistický Ondrášek s námi oslavil své narozeniny na výstavě Lego kostek

Splněné dětské přání slaví 5. narozeniny!

Co vís si přát, než dětem štěstí dát.
Ulevit jim od bolesti a zahnat všechny zlé starosti.
Dodat jim elán do dalších dnů, dopřát jim morální posilu.
Splněné dětské přání 5 let slaví a stále nás to ze srdce baví.
Jsme vaše pohádkové víly, co napnou všechny své síly,
aby se sny handicapovaných dětí vyplnily a jejich oči se radostí rozzářily.

To jsme prostě my, Kristýna a Martina 


Splněné dětské přání
:-)

Soutěž s veletrhem World Of Beauty & Spa

Splněné dětské přáníDo světa krásy, pohody i zdravého životního stylu již po třiadvacáté srdečně zve tým kosmetického veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA JARO 2017, který se pořádá 10. a 11. března 2017 v Pražském veletržním areálu PVA EXPO PRAHA – Letňany.

Číst dál: Soutěž s veletrhem World Of Beauty & Spa

Co zažila Zuzanka od jejího splněného přání, setkání s Genny Ciatti?

Splněné dětské přáníHandicapované Zuzance na vozíčku jsme splnily její velké přání na podzim v roce 2014. Od té doby se z nás staly kamarádky a přítelkyně na celý život. Po celou dobu pečlivě sleduje aktivity naší organizace a velice nás psychicky podporuje. Před pár dny jsme ji oslovily, aby nám napsala, jak se má a co se od u ní od naší společné akce změnilo. Zuzanka prošla chvílemi štěstí i smutku a o to vše, se s námi podělila.

Číst dál: Co zažila Zuzanka od jejího splněného přání, setkání s Genny Ciatti?

Splněné dětské přání slaví narozeniny! Zapojte se do naší soutěže

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání již brzy bude slavit další narozeniny. K této příležitosti jsme si pro vás připravily soutěž o velký dárkový balíček, ve kterém najdete krásné dárky nejen pro děti, ale také originální látkovou tašku pro maminku. Otestujte své štěstí, pošlete správné odpovědi a třeba bude výhra zrovna vaše.

Číst dál: Splněné dětské přání slaví narozeniny! Zapojte se do naší soutěže

Rodinné přání: Přihlaste se a získejte setkání s námi i návštěvu výstavy LEGO

Splněné dětské přáníS novým rokem jsme pro vás připravili novou akci! Tentokrát se s vybranými rodinami podíváme na originální výstavu modelů z kostek LEGO, která je pouze do 1. února na Výstavišti v pražských Holešovicích. Součástí je i Funk Park neboli zóna, kde si mohou děti hrát a postavit cokoli dle své fantazie. Neváhejte a pošlete nám svou přihlášku! Užijete si spoustu zábavy, poznáte nové přátele a setkáte se s námi osobně.

Číst dál: Rodinné přání: Přihlaste se a získejte setkání s námi i návštěvu výstavy LEGO

Důležité oznámení o změně jména naší stránky na Facebooku

Splněné dětské přáníNaši milý příznivci, v současné době máte možnost navštěvovat na sociální síti Facebook dvě oficiální stránky Splněného dětského přání. Jedny se jmenují podle organizace „Splněné dětské přání“ a druhé najdete pod názvem „Panenky - pro handicapované i zdravé děti“. Rádi bychom vás informovali o důležité změně, v brzké době dojde k úpravě názvu.

Číst dál: Důležité oznámení o změně jména naší stránky na Facebooku

Rodinné přání: Anička se setkala se svým vzorem, Albertem Einsteinem

Splněné dětské přáníPro rodiny s nemocnými dětmi jsme připravili další krásnou akci, tentokrát mohli zájemci posílat přihlášky k návštěvě muzea Grévin, které nabízí setkání s celou řadou známých i historických osobností. Po pečlivém výběru padla naše volba na holčičku Aničku, tu trápí onemocnění zvané spinální svalová atrofie. Protože to neměla v poslední době jednoduché, chtěli jsme jí povzbudit a dopřát jí pěkný zážitek.

Číst dál: Rodinné přání: Anička se setkala se svým vzorem, Albertem Einsteinem

Naše letošní vánoční splněná přání rozzáří oči rodičům i dětem

splněné dětské přáníSplněné dětské přání se stejně jako v předchozích letech rozhodlo uspořádat úspěšnou akci Vánoční přání. Tentokrát chceme obdarovat nejen děti, ale hlavně rodiny, které se s velkou láskou po celou dobu starají o své vážně nemocné ratolesti.

Číst dál: Naše letošní vánoční splněná přání rozzáří oči rodičům i dětem

Splněné dětské přání - vyhlášení výherce dárkového balíčku

splněné dětské přáníDalší úspěšnou soutěž máme za sebou a dnes vám prozradíme, kterým směrem výherní balíček putoval. Děkujeme všem za poslané přihlášky. Pokud se na vás štěstí neusmálo, tak nebuďte smutní, neboť brzy spustíme novou akci o úžasnou výhru s Frozen neboli pohádkou Ledové království. Sledujete pečlivě naše webové stránky.

Číst dál: Splněné dětské přání - vyhlášení výherce dárkového balíčku

Podkategorie

Aktuální kolo