Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Velká vánoční soutěž o dárkový balíček Frozen – Ledové království

splněné dětské přáníNebude to dlouho trvat a Štědrý den zaťuká na naše dveře. Vánoční stromeček již budeme mít ozdobený, domov provoněný cukrovím a Františkem. Děti budou nadšeně pobíhat a ptát se, kdy ten Ježíšek konečně dorazí. Chcete potěšit ratolest krásným dárkem? Tak na nic nečekejte a pošlete nám přihlášku do soutěže.

Číst dál: Velká vánoční soutěž o dárkový balíček Frozen – Ledové království

Vyhlášení výherců soutěže o vstupenky na Vánoční trhy

splněné dětské přáníVánoční trhy se konají od 2. do 4. prosince 2016 na Výstavišti v pražských Holešovicích, kde najdete stánky s tradičním vánočním zbožím. Můžete se těšit na atmosféru doplněnou koledami a provoněnou vánočním pečivem.

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o vstupenky na Vánoční trhy

Soutěžte a vyhrajte vstupenky na akci Vánoční trhy v Praze

splněné dětské přáníJeště stále nemáte koupené dárky pro své milované k Vánocům? Přijďte navštívit stánek organizace Splněné dětské přání na Vánoční trhy, které se uskuteční začátkem prosince v Praze. Osobně si můžete vybrat z našich originálních výrobků a tím nás podpořit, neboť váš finanční dar nám pomůže splnit přání vážně nemocným dětem.

Číst dál: Soutěžte a vyhrajte vstupenky na akci Vánoční trhy v Praze

Přijďte načerpat slavnostní atmosféru na Vánoční trhy 2016!

splněné dětské přáníAčkoli by se mohlo zdát, že sotva skončilo léto, podzim ubíhá mílovými kroky a za chvíli jsou tady Vánoce. Pro většinu z nás jsou to nejkrásnější svátky v roce a dlouho dopředu se na ně připravujeme. Pokud chcete načerpat trochu vánoční nálady, získat inspiraci na slavnostní dekorace nebo včas nakoupit originální dárky, neměli byste si nechat ujít Vánoční trhy 2016. Konají se od 2. do 4. prosince 2016 na Výstavišti v Praze - Holešovicích.

Číst dál: Přijďte načerpat slavnostní atmosféru na Vánoční trhy 2016!

Vyhraje krásnou kabelku a kosmetiku pro péči o pleť

splněné dětské přáníNaše soutěže, které pro vás pořádáme, jsou velice oblíbené a dnes je tu další. Dárkový výherní balíček je nabitý krásnými a praktickými věcmi. Pokud chcete potěšit dceru nebo třeba kamarádku milým dárkem, neváhejte a přihlaste se!

Číst dál: Vyhraje krásnou kabelku a kosmetiku pro péči o pleť

Ze zákulisí: Přípravy na veletrh Dětská planeta

splněné dětské přáníVe dnech od 4. do 6. listopadu se uskuteční v pražských Holešovicích veletrh Dětská planeta, na kterém najdete i stánek naší organizace. Přijďte nás osobně podpořit a vybrat si vánoční dárky pro své milované.

Číst dál: Ze zákulisí: Přípravy na veletrh Dětská planeta

Ze zákulisí: I my máme přání, po kterých toužíme - Martince se jedno splnilo

splněné dětské přáníKaždému by se měly plnit sny a přání, po kterých touží, a ani my nejsme výjimkou. Martina již více než rok z celého srdce toužila po návštěvě muzikálu Mamma Mia. Proč zrovna tohoto? Příběh vypráví o krásném vztahu mezi maminkou a její dcerou, je romantický, dojemný a také protkaný jejími oblíbenými písněmi od legendární skupiny ABBA. Díky hodné kamarádce se jí toto přání splnilo.

Číst dál: Ze zákulisí: I my máme přání, po kterých toužíme - Martince se jedno splnilo

Soutěžte o vstupenky na veletrh Dětská planeta

splněné dětské přáníJiž tradičně se na Výstavišti v pražských Holešovicích uskuteční Veletrh hraček, her a dětských potřeb. Letos proběhne v termínu od 4. do 6. 11. opět pod názvem Dětská planeta. Můžete zde nakoupit vánoční dárky za skvělé veletržní ceny, pro děti je navíc připraven bohatý program. Na akci nebude chybět ani Splněné dětské přání – můžete navštívit i náš stánek a osobně si prohlédnout ručně šité výrobky z kreativní dílny Martiny Šmejkalová.

Číst dál: Soutěžte o vstupenky na veletrh Dětská planeta

Rodinné přání: Eliška navštívila zákulisí Tvoje tvář má známý hlas!

splněné dětské přáníRozdáváme radost handicapovaným a vážně nemocným dětem, jinak tomu nebylo ani u dalšího rodinného přání. Tentokrát jsme ho věnovaly desetileté Elišce, která toužila navštívit živé natáčení svého oblíbeného pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Připravily jsme pro ni však jedno překvapení, se kterým nepočítala – mohla nahlédnout do maskérny a osobně se seznámit s oblíbenou Ivou Pazderkovou.

Číst dál: Rodinné přání: Eliška navštívila zákulisí Tvoje tvář má známý hlas!

Eliška díky nám navštívila Tvoje tvář má známý hlas - tento díl uvidíte již v neděli!

splněné dětské přáníKoncem září jsme připravili další rodinné přání, tentokrát jste se mohli přihlásit na živé natáčení zábavné televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Zájemců bylo hodně a výběr nebyl jednoduchý, nakonec jsme se rozhodli, že tuto akci věnujeme holčičce Elišce, která zrovna tou dobou podstupovala potřebnou léčbu v Praze. Zajímá vás, co jsme si pro ni připravili?

Číst dál: Eliška díky nám navštívila Tvoje tvář má známý hlas - tento díl uvidíte již v neděli!

Podkategorie

Aktuální kolo