Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Dokonalý přehled o všech novinkách – rozeslali jsme první mailing

splněné dětské přáníDíky zpětné vazbě od mnohých maminek jsme se v poslední době dozvěděli, že jsou rodiče o některých akcích, které Splněné dětské přání pořádá, informováni až se zpožděním nebo vůbec. Proto jsme se rozhodli začít s rozesíláním informačního mailingu, aby vám už žádná novinka neutekla!

Číst dál: Dokonalý přehled o všech novinkách – rozeslali jsme první mailing

Rodinné přání: Ondrášek poprvé v životě navštívil pražskou ZOO

splněné dětské přáníDalší akce, kterou jsme pro rodiny s handicapovanými a vážně nemocnými dětmi připravili, se uskutečnila 28. září, jednalo se o návštěvu zoologické zahrady v Praze při příležitosti 85. výročí od jejího založení. Rodinné přání jsme tentokrát věnovali jedenáctiletému Ondráškovi z Hradce Králové, o kterém jsme se dozvěděli, že má velice rád zvířátka a pražskou ZOO doposud ještě nenavštívil.

Číst dál: Rodinné přání: Ondrášek poprvé v životě navštívil pražskou ZOO

GIVT pořádal soutěž o 5000 korun – díky vám jsme vyhráli!

splněné dětské přáníProjekt GIVT se těší stále větší oblibě, o čem svědčí i vzrůstající počet fanoušků na Facebookové stránce, která v předchozím týdnu dosáhla hranice 5000 lidí. A právě při této příležitosti GIVT připravil soutěž o 5 tisíc korun, ty chtěl rozdat mezi neziskové organizace, jenž získají nejvíce hlasů. Splněné dětské přání se díky vaší volbě umístilo na krásném 3. místě.

Číst dál: GIVT pořádal soutěž o 5000 korun – díky vám jsme vyhráli!

Ze zákulisí: Pokřtili jsme s Alešem Cibulkou jeho nový kalendář

splněné dětské přáníAleš Cibulka se rozhodně nenudí. Pečlivě sleduje dění ve společnosti, natáčí nové díly zábavného pořadu Můžu dál?, se svým partnerem Michalem Jagelkou ve volných chvílí pečuje o malebnou chatičku, a když mu zbývá nějaký čas navíc, investuje ho například do příprav nového kalendáře pro pamětníky. Dalšího vydání se fanoušci dočkali již tento týden a my jsme byly u toho!

Číst dál: Ze zákulisí: Pokřtili jsme s Alešem Cibulkou jeho nový kalendář

Rodinné přání: Vydejte se za populárními hvězdami do Musée Grévin Prague

splněné dětské přáníTouží vaše dítě po setkání s Pavlem Nedvědem, Jaromírem Jágrem, Karlem Gottem, Lucií Bílou nebo třeba s hollywoodskou herečkou Cameron Diaz? Nyní máte příležitost, jak jim jejich sen splnit. Pošlete nám svou přihlášku a třeba to bude právě vaše rodina, které Splněné dětské přání věnuje jedinečný zážitek – získáte VIP vstupenky a strávíte krásný den v muzeu voskových figurín Grévin.

Číst dál: Rodinné přání: Vydejte se za populárními hvězdami do Musée Grévin Prague

Naše výrobky sklidily na veletrhu World of Beauty and Spa úspěch

splněné dětské přáníSplněné dětské přání se zúčastnilo 22. kosmetického veletrhu World of Beauty and Spa, který se uskutečnil v září. Podzimní část se i tentokrát uskutečnila v pražském veletržním areálu v Letňanech. I přes nádherné dny s letními teplotami navštívily akci téměř dvě desítky tisíc zájemců. Domů si odnášeli zážitky, inspiraci, různé produkty a někteří také naše ručně vyráběné kabelky, tašky nebo polštářky.

Číst dál: Naše výrobky sklidily na veletrhu World of Beauty and Spa úspěch

Rodinné přání aneb speciální den v pražské ZOO jsme věnovali Ondráškovi

splněné dětské přání Splněné dětské přání připravilo další krásnou akci pro rodiny s handicapovanými a vážně nemocnými dětmi, tentokrát se jednalo o návštěvu zoologické zahrady v Praze při speciální příležitosti 85. výročí od jejího založení. I tentokrát jsme obdrželi mnoho hezkých přihlášek, štěstí se usmálo na rodinu z Hradce Králové.

Číst dál: Rodinné přání aneb speciální den v pražské ZOO jsme věnovali Ondráškovi

Avast pomáhá plnit sny se Splněným dětským přáním

nadační fond AVASTRádi bychom se s vámi podělili o radostnou novinku – Splněné dětské přání po více než 4,5letém fungování získalo svůj první grant! Nadační fond AVAST schválil žádost, s níž jsme se přihlásili do grantového řízení, a rozhodl se podpořit naši záslužnou činnosti.

Číst dál: Avast pomáhá plnit sny se Splněným dětským přáním

Na živé natáčení show Tvoje tvář má známý hlas vyrazí Eliška s maminkou

tvoje tvář má známý hlasSplněné dětské přání vyhlásilo nové rodinné přání s možností zúčastnit se osobně televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Přišlo nám hodně přihlášek a výběr byl tentokrát opravdu těžký. Právě teď se dozvíte, která rodina si užije již brzy jedinečný zážitek a vyrazí do ateliéru na živé natáčení.

Číst dál: Na živé natáčení show Tvoje tvář má známý hlas vyrazí Eliška s maminkou

Rodinné přání: Zúčastněte se 85. výročí založení pražské ZOO

splněné dětské přáníVe středu 28. září oslaví Zoologická zahrada v Praze 85. výročí svého založení. Pokud i vaše ratolest miluje zvířátka a vše, co s nimi souvisí, pošlete nám svou přihlášku a můžete si s celou rodinou užít krásný den s bohatým doprovodným programem. Splněné dětské přání vám věnuje vstupné v hodnotě až 700 korun!

Číst dál: Rodinné přání: Zúčastněte se 85. výročí založení pražské ZOO

Podkategorie

Aktuální kolo