Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Nová kolekce našich výrobků je v trendy námořnickém stylu

splněné dětské přáníČas rychle utíká a brzy přivítáme léto. Organizace Splněné dětské přání pro vás zhotovila novou kolekci polštářů a kabelek. Tentokrát jsou s námořnickým designem, který je letos opravdovým hitem. S objednávkou neotálejte, každý kus je originál a máme ho pouze jednou!

Číst dál: Nová kolekce našich výrobků je v trendy námořnickém stylu

Rodinné přání s oblíbenou stavebnicí Lego - prodloužení přihlašování

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo pro nemocné děti další rodinné přání, jehož datum realizace je posunuto na květen z důvodu onemocnění většiny přihlášených zájemců. Přijímáme nové přihlášky - pokud jste propásli svou šanci, využijte tuto příležitost. Navštívíme Muzeum kostek v Praze, prohlédneme si originální soukromé muzeum a postavíme něco nového v hracím koutku. Připravena jsou i další překvapení.

Číst dál: Rodinné přání s oblíbenou stavebnicí Lego - prodloužení přihlašování

Vyhrajte jedinečnou dětskou soupravu, stačí splnit jednoduchý úkol!

splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání pořádá akce s názvem rodinná přání, které jsou určené pro rodiny s handicapovanými nebo vážně nemocnými dětmi. Cílem je seznámit účastníky, vytvořit nová přátelství a umožnit každé rodině prožít jedinečné zážitky a společně strávený čas.

Číst dál: Vyhrajte jedinečnou dětskou soupravu, stačí splnit jednoduchý úkol!

Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázku do Kauflandu

splněné dětské přáníSplněné dětské přání pořádalo ve dnech od 15. do 22. dubna 2016 soutěž, ve které jste mohli vyhrát poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup v prodejnách Kaufland. Na koho se tentokrát usmálo štěstí?

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázku do Kauflandu

Zbožňuješ Mimoně? Pořiď si originální výrobky, které nikdo jiný nemá

splněné dětské přáníSnad úplně všechny děti i dospělé okouzlily postavičky Mimoňů. Splněné dětské přání tedy neváhalo a pustilo se do šití nové originální kolekce, kterou vám dnes představíme. Vše je limitované, pokud se vám líbí, tak neváhejte s objednávkou.

Číst dál: Zbožňuješ Mimoně? Pořiď si originální výrobky, které nikdo jiný nemá

Soutěžte o nákupní poukázky do Kauflandu a připravte si hovězí steaky

splněné dětské přáníPatří grilovací sezona bez pochyby k vašim nejoblíbenějším? Nabruste si nože, připravte uhlí, čas masových hodů začíná. Překvapte svou návštěvu něčím novým, vyzkoušejte recept na šťavnaté hovězí steaky podávané s pečeným česnekem. Když bude pršet, nevadí! Tuhle pochoutku zvládnete i v pohodlí domova. Suroviny seženete v obchodním řetězci Kaufland – zapojte se do naší soutěže a získejte poukázky na nákup.

Číst dál: Soutěžte o nákupní poukázky do Kauflandu a připravte si hovězí steaky

Rodinné přání s oblíbenou stavebnicí Lego

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo pro nemocné děti a jejich rodiny další akci, která bude tentokrát velice zajímavá. Navštívíme Muzeum kostek v Praze, prohlédneme si originální soukromé muzeum a postavíme něco nového v hracím koutku. Jsou připravená také další překvapení, která vám zatím neprozradíme.

Číst dál: Rodinné přání s oblíbenou stavebnicí Lego

Vyhlášení výherce knížky za měsíc březen

splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora připravila další oblíbenou soutěž o praktickou knížku, která proběhla v měsíci březnu. Dnes vám prozradíme jméno šťastné výherkyně.

Číst dál: Vyhlášení výherce knížky za měsíc březen

Daruj mamince dárek pro potěšení duše

splněné dětské přáníDruhou květnovou neděli nás čeká krásný svátek maminek. My všichni budeme mít skvělou příležitost poděkovat nejen přáníčkem, milým slovem, květinou, ale i krásným dárkem.

Číst dál: Daruj mamince dárek pro potěšení duše

Velikonoční soutěž pro maminky a nemocné děti

velikonoční soutěžVelikonoce se nám pomalu blíží a v domácnostech již probíhají přípravy. Budeme společně vítat jaro, které nám všem velice chybí a moc se na něj těšíme. Splněné dětské přání připravilo soutěž, ve které můžete vyhrát pro své prcky krásný velikonoční balíček.

Číst dál: Velikonoční soutěž pro maminky a nemocné děti

Podkategorie

Aktuální kolo