Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Vánoční dárky, které přináší radost a mají hlubší smysl

Splněné dětské přáníŠtědrý den je už pomalu za dveřmi a ty přemýšlíš, čím obdarovat své blízké? Chceš jim darovat něco smysluplného, co jim přinese radost a zároveň pomůže druhým? Dobročinná organizace Splněného dětského přání připravila několik variant dárkových voucherů – od zážitkových aktivit až přes možnost udělat dobrý skutek a stát se tak Světlonošem.

Číst dál: Vánoční dárky, které přináší radost a mají hlubší smysl

Šance na nový začátek pro nemocnou Marťu a její dceru Týnku

Splněné dětské přáníMaminka Martina a její dcera Kristy Jana, jsou ženy plné odhodlání a vytrvalosti. Spojuje je nezdolný optimismus a odvaha. Nyní však stojí před obrovskou výzvou. Už 11 let pomáhají druhým. Nyní se dostaly do situace, kdy potřebují pomoc samy. A tak se rozhodly o ni požádat prostřednictvím veřejné sbírky přes dárcovskou platformu Z nesnáze 21.

Číst dál: Šance na nový začátek pro nemocnou Marťu a její dceru Týnku

Splněné dětské přání: 10 důvodů proč dárkový voucher od nás rozzáří Vánoce

Splněné dětské přáníVánoce jsou za dveřmi, a ty přemýšlíš, jakým dárkem potěšit své blízké. Co takhle letos zvolit něco opravdu speciálního? Dárkový voucher od rodinné organizace Splněné dětské přání není jen dárek. Je to zážitek, který přináší radost a zároveň podporuje dobrou věc. Zároveň ho můžeš získat snadnou a rychlou cestou i na last minute.

Číst dál: Splněné dětské přání: 10 důvodů proč dárkový voucher od nás rozzáří Vánoce

Giving Tuesday v Česku: Češi jsou ochotni pomáhat, ale mění se jejich způsoby

Splněné dětské přáníNejnovější celorepublikový výzkum agentury Ipsos pro Asociaci společenské odpovědnosti ukázal, že Češi jsou stále ochotni pomáhat potřebným. Avšak jejich způsoby pomoci se mění. Zapojí se i letos do celosvětového Dne Štědrosti? To se dozvíme už 29. listopadu 2023.

Číst dál: Giving Tuesday v Česku: Češi jsou ochotni pomáhat, ale mění se jejich způsoby

Splněné dětské přání se účastní celosvětového dne štědrosti. Přidáš se i Ty?

Splněné dětské přáníOd roku 2012 se každoročně vždy první úterý po Dni díkuvzdání pořádá Giving Tuesday, neboli celosvětový den dárcovství a dobrovolnictví. Letos připadá na 28. 11. 2023 a poprvé se ho účastníme i my se záměrem podpořit naši misi Nový domov – Místo naděje.

Číst dál: Splněné dětské přání se účastní celosvětového dne štědrosti. Přidáš se i Ty?

Chceš udělat dobrý skutek? Daruj nám své služby, výrobky nebo zboží

Splněné dětské přáníV rámci mise Nový domov - Místo naděje podporujeme rodiny a děti s jinakostmi či zdravotním omezením, spojujeme různé lidi, komunity, ale i podnikatele a firmy. Pořádáme tvůrčí kurzy, workshopy a rozvojové aktivity. Můžeš toho být součástí! Zní to zajímavě? Chceš podpořit naše úsilí, společně s námi pomáhat a šířit radost i pohodu?  

Číst dál: Chceš udělat dobrý skutek? Daruj nám své služby, výrobky nebo zboží

Členství pro rodiny a děti s jinakostmi – komunita, ve které se cítíš dobře

Splněné dětské přáníChceš, aby se Tvá ratolest mohla setkávat s jinými dětmi bez rozdílu a omezení? Aby dítě zažívalo pocit, že je samo sebou, je podporované a vnímalo, že je mezi lidmi, kteří ho přijímají? Chceš se společně s ním rozvíjet, učit se novým dovednostem a poznávat se s těmi, kdo jsou na stejné vlně jako ty? Pokud ano, můžeš se stát součástí rodinné organizace Splněné dětské přání jako její nový člen.

Číst dál: Členství pro rodiny a děti s jinakostmi – komunita, ve které se cítíš dobře

Chceš se účastnit něčeho výjimečného? Můžeš být součástí společenství přátel

Splněné dětské přáníMůžeš naším prostřednictvím pomáhat lidem, kteří to potřebují. Podílet se na vzniku nové originální mise a unikátního prostoru, který spojuje lidi a různé komunity. A navíc můžeš získat podporu i pro sebe. Chceš se cítit dobře, mít spokojený život, úspěch a hezké vztahy? Pokud ano, můžeš se stát součástí naší rodinné organizace a podporovat misi Nový domov – Místo naděje.

Číst dál: Chceš se účastnit něčeho výjimečného? Můžeš být součástí společenství přátel

Přehled tvůrčích aktivit, rozvojových kurzů a workshopů, setkání i networkingových aktivit

Splněné dětské přáníChceš prožít něco nového, zlepšit své vztahy a objevit nové možnosti? Potřebuješ v životě udělat změny a uvítáš oporu? Láká tě užít si příjemný čas s dalšími lidmi, navázat nová přátelství či využít příležitost ke spolupráci? Pokud ano, jsi na správném místě. Nabízíme širokou škálu rozvojových, kreativních a inspirativních aktivit pro jednotlivce i skupiny. Vydej se s námi v rámci mise Nový domov - Místo naděje cestou sebepoznání, tvoření a podpory druhých lidí. Buď tou změnou, kterou chceš ve světě vidět.

Číst dál: Přehled tvůrčích aktivit, rozvojových kurzů a workshopů, setkání i networkingových aktivit

Představení mise Nový domov – Místo naděje. Skvělá příležitost i pro Tebe!

Splněné dětské přáníOtevíráme nové prostory v Praze, kam si můžeš přijít pro podporu, inspiraci a motivaci. Propojujeme různé lidi a skupiny, od jednotlivců, přes rodiny až po podnikatele. Těšit se můžeš na obohacující setkání, kurzy, workshopy a tvůrčí aktivity. O čem mise Nový domov – Místo naděje je? Komu má pomáhat? A proč je zajímavá i pro Tebe?

Číst dál: Představení mise Nový domov – Místo naděje. Skvělá příležitost i pro Tebe!

Podkategorie

Aktuální kolo