Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Vánoční přání – pomáhejte spolu s námi, zahřeje vás to na srdci

splněné dětské přáníSplněné dětské přání děkuje všem našim příznivcům za milou podporu, kterou jste nám po celý tento rok věnovali. Těšíme se na další akce, které budeme v novém roce opět pro nemocné děti pořádat. Každá spokojená rodinná má pro nás velký význam, naše činnost nám přináší pocit radosti a každá realizovaná akce a splněný sen nás posouvá o krok dál.

Číst dál: Vánoční přání – pomáhejte spolu s námi, zahřeje vás to na srdci

Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázky do Penny Marketu

splněné dětské přáníSplněné dětské přání pořádalo ve dnech od 20. do 26. listopadu 2015 soutěž, ve které jste mohli vyhrát poukázky na nákup v prodejnách Penny Market. Na koho se tentokrát usmálo štěstí?

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázky do Penny Marketu

Nabízíme vám tipy na originální vánoční dárky

splněné dětské přáníSplněné dětské přání vlastnoručně šije ve své malé dílničce výrobky, které si u nás můžete objednat a obdarovat celou rodinu o Vánocích. Vaše finanční dary nám pomáhají splnit přání dalším vážně nemocným dětem.

Číst dál: Nabízíme vám tipy na originální vánoční dárky

Vyhlášení rodinného přání – známe rodinu, které přijede na muzikál Kleopatra

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo ve spolupráci s Divadlem Broadway další rodinné přání. Tentokrát se všichni těšíme na úspěšný muzikál Kleopatra, který se již brzy s diváky rozloučí. Pražské divadlo na programu posledních 10 představení.

Číst dál: Vyhlášení rodinného přání – známe rodinu, které přijede na muzikál Kleopatra

Vyhrajte nákupní poukázku do Penny Marketu a připravte si báječnou hostinu

splněné dětské přáníPlánujete posezení s přáteli či rodinou a nevíte, jakou pochoutkou je pohostit? Pusťte se do vepřových závitků s olivami. Recept je velice jednoduchý, stejně jako samotná příprava pokrmu a věřte, že si vaši hosté zaručeně pošmáknou.

Číst dál: Vyhrajte nákupní poukázku do Penny Marketu a připravte si báječnou hostinu

Vyhlašujeme výherce soutěže o ceny k muzikálu Děti Ráje

splněné dětské přáníV měsíci listopadu jste měli možnost se přihlásit do soutěže, kterou pro vás připravilo Splněné dětské přání. Přihlášek nám dorazilo velké množství a vy se dnes dozvíte, kdo z vás měl štěstí.

Číst dál: Vyhlašujeme výherce soutěže o ceny k muzikálu Děti Ráje

Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázky do Kauflandu

splněné dětské přáníSplněné dětské přání pořádalo ve dnech od 6. do 12. listopadu 2015 soutěž, ve které jste mohli vyhrát poukázky na nákup v prodejnách Kaufland. Na koho se tentokrát usmálo štěstí?

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázky do Kauflandu

Soutěžte o poukázky do Kauflandu a uvařte si pak lahodnou pochoutku

splněné dětské přáníA je to tu zas, mučivá otázka, co si dnes dát k večeři. Poradíme vám, jakou dobrotou můžete překvapit během sychravých podzimních dnů – zkuste připravit salát z pečené dýně. Recept je rychlý a jednoduchý, přesto ale zaujme svým zajímavým obsahem. Pusťte se do toho, ať si můžete smlsnout na této pochoutce. Suroviny seženete v obchodním řetězci Kaufland – zapojte se do naší soutěže a získejte poukázky na nákup.

Číst dál: Soutěžte o poukázky do Kauflandu a uvařte si pak lahodnou pochoutku

Vyhlášení výherců soutěže o knížky za měsíc říjen

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo na měsíc říjen ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora soutěž o knihy Pletení, Háčkování a Ptáci, motýlci, zvířátka a rostliny. Dnes se dozvíte jména tří výherkyň, které potěšíme a odměníme báječnou cenou.

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o knížky za měsíc říjen

Ušetřete si práci s balením dárků a překvapte originalitou

splněné dětské přáníChystáte se letos opět kupovat celofánové sáčky a velké role vánočního papíru? Máme pro vás příjemnou změnu, díky které ušetříte naše životní prostředí a ještě navíc uděláte obdarovaným radost originálním balením. Splněné dětské přání pro vás vlastnoručně ušilo speciální kolekci nových výrobků. Výtěžek z jejich prodeje nám pomůže splnit přání dalším vážně nemocným dětem.

Číst dál: Ušetřete si práci s balením dárků a překvapte originalitou

Podkategorie

Aktuální kolo