Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Vyhlášení výherce měsíční soutěže o knihu Šijeme tašky

splněné dětské přáníSplněné dětské přání ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora připravilo na měsíc říjen soutěž o knížku Šijeme tašky, kterou napsala autorka Henleyová Helen Angharad. Dnes si můžete přečíst jméno šťastné výherkyně.

Číst dál: Vyhlášení výherce měsíční soutěže o knihu Šijeme tašky

Chcete vyhrát tričko, knížku, placku a céčka Děti ráje?

splnene detske praniMuzikál Děti Ráje se v září přesunul z Prahy do Brna, kde opět sklízí velké úspěchy. Splněné dětské přání pro vás připravilo skvělou soutěž o ceny, která vás určitě potěší. Stačí splnit tři soutěžní úkoly a poslat včas správně vyplněnou přihlášku.

Číst dál: Chcete vyhrát tričko, knížku, placku a céčka Děti ráje?

Přihlaste se na Rodinné přání nazvané Do Egypta za královnou Kleopatrou

splnene detske praniSplněné dětské přání připravilo pro rodiny další akci, kdy budou mít možnost vyrazit na výlet do Prahy a prožít krásný den. Třeba zrovna vaše nemocné dítě si něco takového přeje, ale vy nemáte finanční možnosti koupit lístky pro celou vaši rodinku. Pošlete nám správně vyplněnou přihlášku a zkuste své štěstí.

Číst dál: Přihlaste se na Rodinné přání nazvané Do Egypta za královnou Kleopatrou

Pošli svůj výrobek a vyhraj skvělou knížku

splněné dětské přáníSplněné dětské přání ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora pro vás nachystalo novou soutěž o knížku Šijeme tašky, kterou napsala autorka Henleyová Helen Angharad. Máte možnost se inspirovat a ušít si vlastnoručně dárky pro své kamarádky třeba k Vánocům.

Číst dál: Pošli svůj výrobek a vyhraj skvělou knížku

Jaký je pohled na svět z horkovzdušného balonu? Teddýsek už o tom ví své

splněné dětské přáníKdyž jsme oslavili chlapečkovi osmé narozeniny, přišel čas vypravit se na naši dobrodružnou cestu. Pohodlně jsme se usadili v autech a vyjeli směrem ke Konopišti, stále jsme však ještě nevěděli, zda bude možné let horkovzdušným balonem – povětrnostní podmínky byly velice proměnlivé, a tak si s námi počasí pohrávalo do poslední chvíle. Naše modlitby byly nakonec vyslyšeny a vše dobře dopadlo… vznesli jsme se s malým Teddýskem vzhůru do oblak.

Číst dál: Jaký je pohled na svět z horkovzdušného balonu? Teddýsek už o tom ví své

Teddýsek oslavil se Splněným dětským přáním 8. narozeniny, co mu rozzářilo oči?

splněné dětské přáníPosezení u vynikajícího oběda, oslava narozenin, báječné dárky a nezapomenutelný let horkovzdušným balonem, takový byl speciální program, který připravilo Splněné dětské přání pro vážně nemocného Teddýska. Bylo to velké dobrodružství, během něhož nás doprovázeli i naši věrní přátelé – kameraman Pepík a fotograf Aleš, a také patron tohoto zážitku zpěvák, herec a osobní kouč Martin Pošta. Dnes vám prozradíme, jak probíhala narozeninová oslava.

Číst dál: Teddýsek oslavil se Splněným dětským přáním 8. narozeniny, co mu rozzářilo oči?

Rodinné přání: Chcete zažít natáčení 6. dílu Básníků na vlastní kůži?

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání připravila další akci pro rodiny s handicapovanými a vážně nemocnými dětmi. Tentokrát nás v našem úsilí podpořila producentská společnost Bio Illusion, pod jejíž taktovkou momentálně natáčí režisér Dušan Klein již šesté pokračování Básníků. Vybereme jednu rodinku, která se s námi podívá do zákulisí filmové světa, nahlédne na plac a uvidí herce přímo v akci. Chcete své děti potěšit jedinečným zážitkem?

Číst dál: Rodinné přání: Chcete zažít natáčení 6. dílu Básníků na vlastní kůži?

Objednej si tašku a můžeš vyhrát skvělou knížku

splněné dětské přáníNa měsíc říjen jsme pro vás ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora připravili další soutěž. V září vyhrála knížku nazvanou Papír od autorů Ayako Brodeková a Claire Waite Brownová paní Xenie Měchová z Ostravy a měla z ceny velkou radost. Tentokrát budeme soutěžit o tři knihy – Pletení, Háčkování a Ptáci, motýlci, zvířátka a rostliny. Chcete vyhrát některou z krásných knížek, ale nevíte jak na to?

Číst dál: Objednej si tašku a můžeš vyhrát skvělou knížku

Vyhlašujeme výherce soutěže o knihu za měsíc září

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora soutěž o praktickou knížku s názvem Papír od autorů Ayako Brodeková a Claire Waite Brownová. Dnes vám prozradíme jméno šťastné výherkyně.

Číst dál: Vyhlašujeme výherce soutěže o knihu za měsíc září

Kočička s pejskem provázeli Teddýska a jeho sestřičku při letu balónem

teddýsekSplněné dětské přání má za sebou realizaci dalšího kola s názvem „Vzhůru do oblak“. Tentokrát bylo věnované vážně nemocnému 8letému Teddýskovi, kterému lékaři diagnostikovali rakovinu. Hlavním partnerem akce se stala firma ChadBalon. Patronem byl výjimečný člověk, skvělý zpěvák, herec a také osobní kouč Martin Pošta.

Číst dál: Kočička s pejskem provázeli Teddýska a jeho sestřičku při letu balónem

Podkategorie

Aktuální kolo