Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Kočička s pejskem provázeli Teddýska a jeho sestřičku při letu balónem

Splněné dětské přání má za sebou realizaci dalšího kola s názvem „Vzhůru do oblak“. Tentokrát bylo věnované vážně nemocnému 8letému Teddýskovi, kterému lékaři diagnostikovali rakovinu. Hlavním partnerem akce se stala firma ChadBalon. Patronem byl výjimečný člověk, skvělý zpěvák, herec a také osobní kouč Martin Pošta.

Číst dál: Kočička s pejskem provázeli Teddýska a jeho sestřičku při letu balónem

Teddýsek a jeho rodina se brzy dozví, jaký je pohled na svět z ptačí perspektivy

chadbalonSplněné dětské přání intenzivně připravuje další nezapomenutelnou akci, kterou věnuje vážně nemocnémá Teddýskovi a jeho milující rodině. Hlavním bodem programu bude let horkovzdušným balonem, který zajišťuje profesionální a léty osvědčená společnost ChadBalon. Michal Kubát, její zakladatel a majitel, nám popsal, na co se můžeme těšit, jak vyzrát na strach z výšek a proč může balón létat.

Číst dál: Teddýsek a jeho rodina se brzy dozví, jaký je pohled na svět z ptačí perspektivy

Vážně nemocný Teddýsek si přeje, aby se mohl mamince ještě jednou narodit

splněné dětské přáníV roce 2012 jsem poprvé psala článek o Teddýskovi. Jeho léčení vypadalo velice nadějně a tak by mě nikdy nenapadlo, že až o tři roky později budu připravovat rozhovor s maminkou Janou, bude stav jejího syna tak moc vážný. Splněné dětské přání ale věří v zázraky, stejně jako celá chlapečkova rodina, se kterou již brzy společně prožijeme krásný a nezapomenutelný den.

Číst dál: Vážně nemocný Teddýsek si přeje, aby se mohl mamince ještě jednou narodit

Martin Pošta, patron akce prozradil: Těším se na výraz ve tváři Teddýska

splněné dětské přáníZpěvák, herec a také kouč, to jsou všechno profese, kterým se Martin Pošta věnuje. Nyní bude mít ještě jednu důležitou roli, stane se patronem akce Vzhůru do oblak, kterou pořádá organizace Splněné dětské přání pro vážně nemocného Teddýska. Osmiletý chlapeček nemá dle prognóz lékařů velkou šanci na uzdravení, a tak si rodina užívá každou společnou chvilku naplno jako by byla poslední. Co Martina motivovalo k tomu, aby ji podpořil a podílel se na přípravě jedinečného zážitku, který ji čeká?

Číst dál: Martin Pošta, patron akce prozradil: Těším se na výraz ve tváři Teddýska

Splněné dětské přání se vznese do oblak s vážně nemocným Teddýskem

splněné dětské přání pro teddýskaJaké to asi je, když se člověk vznese vysoko do oblak a podívá se na svět z úplně jiného úhlu? Na tuto otázku bude již brzy znát odpověď 8letý Teddýsek, další nemocné dítě, které prožije s organizací Splněné dětské přání neuvěřitelné dobrodružství. Proč jsme vybrali právě jeho? Jaké zdravotní problémy ho trápí a kdo bude patronem této akce?

Číst dál: Splněné dětské přání se vznese do oblak s vážně nemocným Teddýskem

Splněné dětské přání připravuje další jedinečnou akci

splněné dětské přáníMilí přátelé a příznivci naší organizace, můžeme se vám pochlubit skvělou zprávou! Přes léto jsme nezaháleli a pilně připravovali další, v pořadí již 6. velké přání, během něhož prožije vybraná rodina jedinečný den s organizátorkami Splněného dětského přání. Připravili jsme pro ni zážitek, který si užijí společně, naplno a budou na něj vzpomínat celý život.

Číst dál: Splněné dětské přání připravuje další jedinečnou akci

Objednej si originální kabelku a vyhraj skvělou knížku!

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora soutěž o krásnou cenu, díky které můžete uplatnit svou kreativitu a naučit se další nové věci. Své výrobky potom můžete darovat, nebo si je nechat doma pro radost.

Číst dál: Objednej si originální kabelku a vyhraj skvělou knížku!

Soutěž o VIP vstupenky na veletrh World of Beauty & Spa a kosmetické balíčky

splněné dětské přáníStejně jako dvě desítky tisíc dalších návštěvníků si ani vy nenechte ujít příležitost zavítat do světa krásy, pohody i úžasných zážitků na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA. Letos se uskuteční jubilejní 20. ročník. Zúčastněte se soutěže, kterou pořádá Splněné dětské přání a můžete získat 2 VIP vstupenky a k tomu kosmetický balíček.

Číst dál: Soutěž o VIP vstupenky na veletrh World of Beauty & Spa a kosmetické balíčky

Soutěž o vstupné pro celou rodinu na hudební festival

splněné dětské přáníMilé rodiny, Splněné dětské přání vám nabízí další možnost, kam můžete všichni společně vyrazit za zábavou. Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte vstupenku pro 2 dospělé a 2 děti na koncert v Třebíči, který se v rámci festivalu Z lásky k Česku uskuteční 6. září od 15 hodin.

Číst dál: Soutěž o vstupné pro celou rodinu na hudební festival

Soutěž o rodinné vstupné na festival – vyhlášení výherců

splněné dětské přáníSplněné dětské přání pořádalo v termínu od 5. do 16. srpna na svých webových stránkách soutěž o vstupenky na festival Z lásky k Česku, který se uskuteční 30. srpna 2015 v Loučkách u Litvínova. Chcete vědět, na koho se tentokrát usmálo štěstí?

Číst dál: Soutěž o rodinné vstupné na festival – vyhlášení výherců

Podkategorie

Aktuální kolo