Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Prázdninová soutěž – vyhlášení výherců

splněné dětské přáníSplněné dětské přání dnes potěší čtyři vážně nemocné děti, které se nám přihlásily do prázdninové soutěže. Štěstí se na ně usmálo a již brzy se můžou těšit na krásné výhry. Všem srdečně blahopřejeme! Dětem přejeme krásný zbytek prázdnin a úspěšný nástup do školy s novou aktovkou.

Číst dál: Prázdninová soutěž – vyhlášení výherců

Soutěž o rodinné vstupné na festival Z lásky k Česku

splněné dětské přáníMilé rodiny, Splněné dětské přání vám nabízí další možnost, kam můžete všichni společně vyrazit za zábavou. Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte vstupenku pro 2 dospělé a 2 děti na koncert v Loučkách u Litvínova, který se v rámci festivalu Z lásky k Česku uskuteční 30. srpna od 15 hodin.

Číst dál: Soutěž o rodinné vstupné na festival Z lásky k Česku

Prázdninová soutěž – pošli fotku z léta a vyhraj

prázdninová soutěžSplněné dětské přání připravilo novou soutěž pro vážně nemocné a handicapované děti, ve které můžete vyhrát skvělé ceny. Stačí splnit jednoduchý soutěžní úkol, poslat správně vyplněnou přihlášku a čekat, na koho se tentokrát usměje štěstí.

Číst dál: Prázdninová soutěž – pošli fotku z léta a vyhraj

Vyhlášení výsledků soutěže Pošli vysvědčení

eliska sdpSplněné dětské přání připravilo pro vážně nemocné a handicapované děti soutěž o krásné ceny. Rodiče měli poslat fotku svého dítěte s vysvědčením, napsat do jaké třídy v září nastoupí, a který předmět je ve škole jeho neoblíbenější. Dnes se dozvíte jména všech šťastných výherců, které potěšíme a pošleme jim výhru.

Číst dál: Vyhlášení výsledků soutěže Pošli vysvědčení

Terezka vyrazila poprvé do divadla!

splněné dětské přáníSplněné dětské přání splnilo již mnoho dětských snů, třeba slečně Terezce, která od nás dostala v rámci speciální vánočního kola nevídaný zážitek – poprvé v životě vyrazila na muzikál. Zavzpomínejte s námi na její příběh z 20. ledna 2013.

Číst dál: Terezka vyrazila poprvé do divadla!

SOUTĚŽ: Pošli vysvědčení a vyhraj!

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo pro děti novou soutěž o krásné ceny. Na tři šťastné výherce čekají výrobky z dílny neziskové organizace a praktické knížky, ze kterých se můžete naučit vyrábět šikovné věci.

Číst dál: SOUTĚŽ: Pošli vysvědčení a vyhraj!

Kdo přijdete do Prahy na rodinné přání a uvidí muzikál Tři mušketýři?

splněné dětské přáníSplněné dětské přání ve spolupráci s divadlem Brodway připravilo akci, ve které jedna vybraná rodina získá krásný dárek - pět vstupenek na oblíbený muzikál Tři mušketýři, kšiltovku a DVD.

Číst dál: Kdo přijdete do Prahy na rodinné přání a uvidí muzikál Tři mušketýři?

Splněné dětské přání a Zuzanka vzpomínají na jedinečný den

splněné dětské přáníV září loňského roku splnila nezisková organizace další dětské přání. Handicapovaná slečna Zuzanka je na vozíku, má dětskou mozkovou obrnu a bydlí v Plzni. Velice si přála osobní setkání se svojí oblíbenou zpěvačkou, herečkou a televizní moderátorkou Genny Ciatti. Zeptali jsme se zúčastněných, jak na akci vzpomínají?

Číst dál: Splněné dětské přání a Zuzanka vzpomínají na jedinečný den

Soutěžte o účast na dalším rodinném přání, uvidíte živě muzikál tři mušketýři

splněné dětské přáníSplněné dětské přání ve spolupráci s Divadlem Brodway připravilo akci, ve které jedna vybraná rodina, jejímž členem je handicapované nebo nemocné dítě, vyhraje pět vstupenek na oblíbený muzikál Tři mušketýři, kšiltovku a DVD.

Číst dál: Soutěžte o účast na dalším rodinném přání, uvidíte živě muzikál tři mušketýři

Polštářek pomáhá splnit další dětská přání

splněné dětské přáníSplněné dětské přání je rodinná firma, která vznikla na začátku roku 2012, jeho zakladatelkami jsou Kristýna a Martina Šmejkalovy. Cílem neziskové organizace je rozzářit oči dětem, kterým nebylo dáno do vínku tolik zdraví, kolik by potřebovaly.

Číst dál: Polštářek pomáhá splnit další dětská přání

Podkategorie

Aktuální kolo