Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Důležité oznámení o změnách platných od 1. ledna 2015

splněné dětské přáníNezisková organizace Splněné dětské přání uspořádala důležitou poradu a nyní si vás dovoluje informovat o změnách, které plánujeme. Naše nová rozhodnutí vychází ze zkušeností, které jsme načerpali v předchozím roce. Chceme zlepšovat své aktivity, kterým se věnujeme ve svém volném čase a otevřít prostor novým možnostem.

Číst dál: Důležité oznámení o změnách platných od 1. ledna 2015

Jaký byl rok 2014 pro Splněné dětské přání?

splněné dětské přáníStarý rok za sebou zavřel dveře a my se společně podíváme na to, co se nám podařilo uskutečnit. Máme za sebou krásná splněná přání, šťastné úsměvy vážně nemocných dětí, ale také dny plné starostí a trápení.

Číst dál: Jaký byl rok 2014 pro Splněné dětské přání?

Rodinné přání Apassionata: Děti obdivovaly neuvěřitelné výkony umělců

apassionata splněné dětské přáníV neděli 14. 12. 2014 pořádala nezisková organizace Splněné dětské přání poslední rodinné přání v tomto roce. Holčičky Sofinka a Leontýnka byly vybrány, aby prožily nezapomenutelný zážitek na představení Apassionata - Zlatá cesta v O2 aréně.

Číst dál: Rodinné přání Apassionata: Děti obdivovaly neuvěřitelné výkony umělců

Vyhlášení výherce vánoční soutěže

vánoční soutěžNezisková organizace Splněné dětské přání připravila pro handicapované a nemocné děti vánoční soutěž. Dnes se dozvíte, kdo se stal šťastným výhercem a koho potěší krásná výhra – animovaná publikace Santa Claus – Čarovný svět Vánoc, ručně vyráběné látkové srdíčko a Andílek pro štěstí.

Číst dál: Vyhlášení výherce vánoční soutěže

Vyhlášení rodinného přání: Kdo uvidí originální show Apassionata?

show apassionataV neděli 14. 12. 2014 pořádá nezisková organizace Splněné dětské přání další rodinné přání. Vybrané nemocné děti vyrazí na krásné představení od 14 hodin do pražské O2 arény. A na koho se usmálo štěstí tentokrát?

Číst dál: Vyhlášení rodinného přání: Kdo uvidí originální show Apassionata?

Milují vaše děti koně? Dalším rodinným přáním bude show Apassionata

apassionata zlatá cestaSplněné dětské přání tentokrát vybralo velkolepé kulturní představení, které se uskuteční ve dnech 13. - 14. 12. 2014 v pražské O2 Aréně. Těšíme se na další setkání s handicapovanými dětmi, které osobně poznáme a uděláme jim radost nádherným zážitkem. Chcete s námi strávit krásný den, na který budete dlouho vzpomínat? Zašlete nám vyplněnou přihlášku!

Číst dál: Milují vaše děti koně? Dalším rodinným přáním bude show Apassionata

Jaké bylo rodinné přání se Sněhovou Královnou?

sněhová královna muzikálNezisková organizace Splněné dětské přání uspořádala v neděli 26. října pro čtyři vybrané rodiny s nemocnými dětmi krásný den splněných přání. Vzali je do pražského divadla Hybernia na pohádkový muzikál Sněhová královna. Celý den proběhl v příjemné a přátelské atmosféře.

Číst dál: Jaké bylo rodinné přání se Sněhovou Královnou?

Vyhlášení výherců Prázdninové soutěže

prázdninová soutěžKonečně tu máme velký den a slavnostní vyhlášení! Maminky nám již psaly, že se jejich ratolesti moc těší a jsou zvědavé, jakou výhru obdrží. Děkujeme všem, kdo se do soutěže přihlásili. Nezisková organizace Splněné dětské přání má velkou radost, že může potěšit nemocné děti a udělat jim radost krásnou výhrou.

Číst dál: Vyhlášení výherců Prázdninové soutěže

Prázdninová soutěž potěší a rozzáří oči nemocným dětem

velká prázdninová soutěžV červenci odstartovala nezisková organizace Splněné dětské přání velkou Prázdninovou soutěž pro vážně nemocné a handicapované děti. Pro velký úspěch byla v září prodloužena až do 5. října 2014. Dorazila nám spousta krásných přihlášek. Dnes vám prozradíme, jaká dílka jsme obdrželi, a kteří soutěžící postupují do slosování o skvělé výhry.

Číst dál: Prázdninová soutěž potěší a rozzáří oči nemocným dětem

Vyhlášení rodinného přání: Kdo se vypraví za Sněhovou královnou?

snehova kralovna muzikálV neděli 26. října 2014 pořádá nezisková organizace Splněné dětské přání další rodinné přání. Vybrané nemocné děti vyrazí v doprovodu svých rodičů do pražského divadla Hybernia na krásný muzikál Sněhová královna. O poslední volné místo jsme vyhlásili soutěž, do které se přihlásilo mnoho zájemců, kdo je ale tím šťastný?

Číst dál: Vyhlášení rodinného přání: Kdo se vypraví za Sněhovou královnou?

Podkategorie

Aktuální kolo