Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Rodinný den se Sněhovou královnou

muzikál sněhová královnaSplněné dětské přání připravovalo v létě rodinné přání pro handicapované děti, které se měla uskutečnit 5. července 2014 na hradě Grabštejn. Na poslední chvíli jsme však byli nuceni akci z organizačních důvodů zrušit. Své sliby však plníme, a tak jsme pro tři vybrané rodiny připravili náhradu – vyrazíme s nimi na muzikál Sněhová královna.

Číst dál: Rodinný den se Sněhovou královnou

Látkové tašky – praktický dárek k Vánocům, který potěší

splněné dětské přání ručně vyráběné taškyŠtědrý den už pomalu klepe na dveře a všichni začínáme přemýšlet, jakými dárky potěšíme letos své nejbližší. Mám pro vás skvělou nabídku! Vyzkoušejte látkové tašky od Splněného dětského přání - nekoupíte je v žádném obchodě, každý kus je originál. Ručně dělané výrobky udělají radost dámám, dívkám, ale i dětem.

Číst dál: Látkové tašky – praktický dárek k Vánocům, který potěší

Splněné dětské přání a krásný den s Genny Ciatti

handicapovaná zuzankaV září se uskutečnilo 5. kolo neboli další akce pro vybrané handicapované dítě, kterému se splnilo jeho přání. Tentokrát dostala název Vysněný den s Genny Ciatti a byla věnovaná 18leté Zuzance z Plzně. Co všechno jsme pro ni připravili a jak si to užila? To se můžete dočíst ve vyprávění, které pro nás sama napsala.

Číst dál: Splněné dětské přání a krásný den s Genny Ciatti

Beauty Day pro Splněné dětské přání

gábina benešová mary keyNechte se zkrášlit rukou profesionála. Naučte se, jak proměnit svůj vzhled k nepoznání. Chcete být hvězdou večírků, kulturních a společenských akcí? Zaregistrujte se na Beauty Day, který se uskuteční ve čtvrtek 9. října 2014. V příjemném prostředí se o vás postará vizážistka Gábina Benešová, specialistka na líčení a kosmetické poradenství. Výtěžek z této akce poputuje na konto neziskové organizace Splněné dětské přání.

Číst dál: Beauty Day pro Splněné dětské přání

Tušíte, jak se plní dětská přání?

splněné dětské přáníV současné době se naše nezisková organizace Splněné dětské snaží splnit další sen – tentokrát dívce Zuzance, která pochází s Plzně. Lékaři jí krátce po narození diagnostikovali dětskou mozkovou obrnu, proto je odkázaná na invalidní vozík. Zuzanka je však velmi veselá, milá a své okolí zahrnuje radostí a úsměvy.

Číst dál: Tušíte, jak se plní dětská přání?

Prodlužujeme naši velkou Prázdninovou soutěž do 5. října 2014

splněné dětské přání SOUTĚŽMáme pro vás dobrou zprávu! Obdrželi jsme mnoho žádostí od rodin, které se během léta nestihly zapojit do Prázdninové soutěže o krásné ceny, zda bychom ji mohli prodloužit. Protože bychom rádi dali příležitost i těmto opozdilcům, rozhodli jsme se vyhovět a udělat novou uzávěrku přihlášek – posílat je můžete do 5. října 2014.

Číst dál: Prodlužujeme naši velkou Prázdninovou soutěž do 5. října 2014

Připravujeme odvoz nasbíraných víček pro holčičku Dominiku

plastová víčkaNezisková organizace Splněné dětské přání se dlouhodobě věnuje sbírání materiálů, které jsou vhodné k výkupu. Máme tu plechovky od nápojů, kovová víčka, plastová víčka, obaly od Kinder vajíček, dětských sunarů, CD nebo DVD. Získané finanční prostředky pomohou holčičce Dominice, která má dětskou mozkovou obrnu, k absolvování důležité léčby v Lázních Klimkovice. Chcete nám poslat, co jste doma či v práci nasbírali? Neváhejte, již brzy přijede výkupní firma.

Číst dál: Připravujeme odvoz nasbíraných víček pro holčičku Dominiku

Látkové tašky pomáhají splnit dětské přání

splněné dětské přání luxusní kolekce tašekSplněné dětské přání plánuje na září další akci, další krásný den, kdy se vybranému dítěti splní jeho sen. Tentokrát se štěstí usmálo na Zuzanku, která pochází z Plzně. Trápí jí dětská mozková obrna, kvůli níž se pohybuje především na invalidním vozíčku. Miluje zvířátka a také zpěvačku, herečku a televizní moderátorku Genny Ciatti. Jejím největším snem bylo, strávit s ní prima den.

Číst dál: Látkové tašky pomáhají splnit dětské přání

Oficiální prohlášení k nařčení maminky Terezy Kantové

splněné dětské přáníObčanské sdružení Splněné dětské přání bylo ve čtvrtek 28. srpna 2014 nařčeno z podvodného jednání a klamání paní Terezou Kantovou, maminkou Lukáška, který má poruchu autistického spektra. Organizace údajně odmítla poskytnout finanční prostředky, které slíbila a k nimž se smluvně zavázala. Vzhledem k tomu, že je toto vyjádření lživé, vydává představitelka této neziskovky, Kristýna Šmejkalová, oficiální prohlášení, ve kterém uvádí v kontextu veškeré informace a uvádí je na pravou míru.

Číst dál: Oficiální prohlášení k nařčení maminky Terezy Kantové

Pomozte splnit sen handicapované Zuzanky

Zuzanka Gareisová - Vysněný den s Genny Ciatti18letá Zuzanka se pohybuje na vozíčku, chodí do speciální školy, je velmi bystrá, komunikativní a veselá. Má ráda zvířata a nejvíc na světě touží po tom, aby strávila den se svou oblíbenou umělkyní Genny Ciatti. Nezisková organizace Splněné dětské přání se snaží její sen realizovat, bez podpory dalších lidí to však nezvládne. Zapojte se také!

Číst dál: Pomozte splnit sen handicapované Zuzanky

Podkategorie

Aktuální kolo