Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

5. kolo: Vysněný den s Genny Ciatti zažije 18letá Zuzanka

zuzanka gareisová - vysněný den s genny ciattiVybrali jsme další handicapované dítě, které ve dnech 19. a 20. září zažije se Splněným dětským přáním něco jedinečného. Tentokrát se štěstí usmálo na Zuzanku, která bydlí v Plzni společně se svou maminkou Ivou a sestrou Terezou. Má dětskou mozkovou obrnu, kvůli níž se pohybuje především na invalidním vozíčku. Miluje zvířátka a také zpěvačku, herečku a televizní moderátorku Genny Ciatti. Jejím největším snem bylo, strávit s ní prima den.

Číst dál: 5. kolo: Vysněný den s Genny Ciatti zažije 18letá Zuzanka

Prázdninová soutěž pro vážně nemocné a handicapované děti!

soutěž splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo soutěž, která je tentokrát určena pro naše malé fandy. Přinese jim radost a dopřeje skvělou zábavu během letních dnů. Krásné ceny potěší všechny - kluky i holčičky bez výjimky. Za uskutečnění této akce velmi děkujeme všem partnerům a šikovným českým ženám, neboť právě s jejich pomocí bylo možné celou akci úspěšně uspořádat. Co můžete získat? Čtěte dále!

Číst dál: Prázdninová soutěž pro vážně nemocné a handicapované děti!

5. kolo: Další dětské přání bude dobrodružství v africkém stylu

zoo a safari dvůr králové a splněné dětské přáníPřipravujeme další dětské přání, které jsme tentokrát nazvali Vysněný den s Genny Ciatti. Tentokrát jsme vybrali dítě na základě žádosti, kterou nám poslala jeho maminka. Komu se splní sen, zůstává zatím tajemstvím. Prozradíme však, jak bude další akce se Splněným dětským přáním probíhat. Za velkým dobrodružstvím se vydáme až na safari.

Číst dál: 5. kolo: Další dětské přání bude dobrodružství v africkém stylu

Rozzáříme oči dalšímu handicapovanému dítěti - připravujeme 5. kolo

splněné dětské přání 5. koloNezisková organizace, která plní nemocným dětem jejich kulturní přání, připravuje v pořadí již 5. kolo. První informace, kterou organizátorky Kristýna a Martina Šmejkalovy, odhalily je, že se plánovaná akce uskuteční začátkem podzimu. Zda se vybraná rodina vydá do divadla, filmového prostředí, na taneční parket, nebo zažijí něco úplně jiného, je zatím velkým tajemstvím.

Číst dál: Rozzáříme oči dalšímu handicapovanému dítěti - připravujeme 5. kolo

Rodinné přání se na hradě Grabštejn neuskutečnilo

rodinné přání hrad grabštejnSplněné dětské přání připravovalo další akci pro rodiny s handicapovanými a nemocnými dětmi. Měla se uskutečnit 5. července 2014 v prostředí malebného hradu Grabštejn – na programu byla nejen prohlídka v doprovodu dobové svaté Barbory, ale také místní festival Létohrádky. Na poslední chvíli jsme však byli nuceni akci zrušit. Pro tři děti s rodiči, které Splněné dětské přání tentokráte vybralo, připravujeme náhradní rodinné přání.

Číst dál: Rodinné přání se na hradě Grabštejn neuskutečnilo

Rodinko, vydej se na hrad Grabštejn v doprovodu Splněného dětského přání!

hrad grabštejn a splněné dětské přáníO víkendu 5. a 6. července se na hradním nádvoří uskuteční tradiční letní festival Létohrátky. Bohatý program nabídne hudební vyžití, divadelní představení i cirkusová vystoupení. V sobotu se mohou návštěvníci setkat také s vojáky, kteří jim předvedou vojenskou techniku i výcvik psů. Navštívit můžete také samotný hrad Grabštejn, svým malebným pohádkovým prostředím vás doslova učaruje.

Číst dál: Rodinko, vydej se na hrad Grabštejn v doprovodu Splněného dětského přání!

Rodinné přání: Seznámili jsme Anitku a Tomáška s rapperem Mikem Spiritem

hlas česko slovenskaVe středu 18. června uspořádalo Splněné dětské přání další akci pro rodiny s nemocnými dětmi. Opět jsme se vydali do barrandovských ateliérů v Praze, kde se uskutečnilo slavnostní finále televizní show Hlasu Česko Slovenska. Tentokrát jsme vybrali 9letého Tomáška z Jirkova a stejně starou Aničku, která ale na poslední chvíli onemocněla. Udělala však dobrý skutek a poslala za sebe náhradu v podobě 14leté holčičky Anitky. A jak náš společný večer probíhal?

Číst dál: Rodinné přání: Seznámili jsme Anitku a Tomáška s rapperem Mikem Spiritem

Společnost Coface podpořila Splněné dětské přání finančním darem

coface dar pro splněné dětské přáníCoface je původem francouzská firma, která má v současné době přímé zastoupení v 66 různých zemích po celém světě, včetně České republiky. Přispívá k fungování a růstu firem i k vytváření klimatu důvěry mezi jednotlivými ekonomickými subjekty. A právě důvěryhodnost byla spojovacím prvkem pro Coface a neziskovou organizaci Splněné dětské přání, které začala pomáhat.

Číst dál: Společnost Coface podpořila Splněné dětské přání finančním darem

Rodinné přání – finále Hlasu Česko Slovenska, kdo ho navštíví osobně?

hlas česko slovenskaBlíží se středa s datem 18. června a s tím i slavnostní vyhlášení vítěze televizní show Hlas Česko Slovenska 2014. Záře světel, profesionální vystoupení, báječná atmosféra a kouzlo okamžiku. To se Splněným dětským přáním zažijí 2 vybrané rodiny a 1 výherce facebookové soutěže. Kdo nás doprovodí do barrandovských ateliérů v Praze tentokrát?

Číst dál: Rodinné přání – finále Hlasu Česko Slovenska, kdo ho navštíví osobně?

Jak zabavit své dítko? Splněné dětské přání vám pomůže pohádkou!

splněné dětské přání - pohádkyMilí rodiče, Splněné dětské přání má pro vás, a především pro vaše ratolesti příjemnou novinku! Přemýšleli jsme, jak bychom mohli potěšit všechny děti bez ohledu na věk a zdravotní omezení. Naším cílem bylo vymyslet zábavu, kterou si mohou užívat v pohodlí domova bez ohledu na to, na jakém místě v republice se zrovna nacházíte. Jaké překvapení máme tentokrát?

Číst dál: Jak zabavit své dítko? Splněné dětské přání vám pomůže pohádkou!

Podkategorie

Aktuální kolo