Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Nemocné a handicapované děti vyrazí do Muzea voskových figurín

madame tussandsNezisková organizace Splněné dětské přání vezme za kulturou další rodiny s handicapovanými a nemocnými dětmi. Tentokrát společně s Kristýnou a Martinou Šmejkalovými vyrazí do Muzea voskových figurín v Praze, kde uvidí nejen stálou expozici, ale navíc i speciální sekci Madame Tussands, ve které se nachází 8 soch známých hollywoodských hvězd.

Číst dál: Nemocné a handicapované děti vyrazí do Muzea voskových figurín

Podpořte neziskovou organizaci Splněné dětské přání, dostanete krásný dárek!

splněné dětské přáníSplněné dětské přání plní handicapovaným a nemocným dětem jejich kulturní sny, a zároveň pomáhá rodinám ve znovu začleňování do společnosti. Pokud chcete její úsilí podpořit a přidat ruku k dílu, můžete pomoci dobrovolným finančním darem. Ti, kteří by za svůj příspěvek chtěli něco získat, mohou vybírat z nové kolekce dárkových předmětů.

Číst dál: Podpořte neziskovou organizaci Splněné dětské přání, dostanete krásný dárek!

Potkejte známé osobnosti tváří v tvář, navštivte novou výstavu voskových figurín

madame tussandsSvětoznámé muzeum voskových figurín Madame Tussauds otevírá v pražském Muzeu voskových figurín speciální expozici, první svého druhu ve střední a východní Evropě. Nezisková organizace Splněné dětské přání při této příležitosti připravila další akci, kdy vezme 3 vybrané rodiny s handicapovanými či nemocnými dětmi za kulturou – přihlaste se do soutěže a můžete být mezi nimi!

 

Číst dál: Potkejte známé osobnosti tváří v tvář, navštivte novou výstavu voskových figurín

Maminka Žaneta: Byl to nádherný zážitek, který ještě více spojil naši rodinu

 splněné dětské přání a kristýnkaSobota 22. února se stala nevšedním dnem nejen pro herce muzikálu Děti Ráje, obzvláště pak pro patrony akce Šárku Markovou a Františka Pytlouna, ale především pro 17letou Kristýnku z Litvínova. Splněné dětské přání umožnilo holčičce s Downovým syndromem prožít její sen – zazpívala si na jevišti jako skutečná hvězda. Její maminka nám prozradila své dojmy a zážitky, a také jak tato akce rodinu ovlivnila.

Číst dál: Maminka Žaneta: Byl to nádherný zážitek, který ještě více spojil naši rodinu

Petra Junková: Kdybych byla bohatá, pomáhala bych, jak jen by to bylo možné

petra junková a splněné dětské přáníV Bílině na severu České republiky se už tento pátek, 28. února 2014, uskuteční tradiční charitativní ples, na který zavítají nejen tamní studenti, ale i obyvatelé. Oslovili jsme pořadatelku Petru Junkovou, aby nám prozradila, co ji k založení této akce motivovalo. Nastínila nám ve zkratce historii akce i zajímavosti o městě, ve kterém žije.

Číst dál: Petra Junková: Kdybych byla bohatá, pomáhala bych, jak jen by to bylo možné

Charitativní ples v Bílině pomůže k plnění dalších dětských přání

charitativní ples v bíliněV pátek 28. února ožije kulturní dům Kaskáda každoroční společenskou akcí, kterou navštěvují nejen lidé z Bíliny, ale i širokého okolí. Zažitou tradicí je, že se výtěžek z plesu věnuje vybrané neziskové organizaci nebo rodině s nemocným dítětem. Letos se organizátorka Petra Junková rozhodla podpořit Splněné dětské přání.

Číst dál: Charitativní ples v Bílině pomůže k plnění dalších dětských přání

Kristýnce se splnil sen – stala se hvězdou muzikálu Děti Ráje

splněné dětské přání a kristýnkaNezisková organizace Splněné dětské přání si může na své konto připsat další úspěšné kolo. Tentokrát prožila nezapomenutelný den 17letá Kristýnka, která má od narození Downův syndrom. Holčička vždy toužila po tom, aby si mohla alespoň na chvíli zazpívat na velkém jevišti jako skutečná zpěvačka. Pomohli jí k tomu Šárka Marková a František Pytloun.

Číst dál: Kristýnce se splnil sen – stala se hvězdou muzikálu Děti Ráje

Splněné dětské přání pomáhá rodinám a dětem ke štěstí už 2 roky

splněné dětské přáníPíše se sobota 22. února. Přesně před 2 lety od této chvíle se datuje vznik nového projektu, jehož poslání znělo – budeme plnit handicapovaným a nemocným dětem jejich kulturní přání a sny. Od té doby se neziskové organizaci podařilo rozzářit oči Vanessce, Nellince a Gábince. Své výročí oslaví realizací čtvrtého kola nazvaného Staň se muzikálovou hvězdou, které věnovala 17leté Kristýnce. Čím Splněné dětské přání překvapí v nejbližší době?

Číst dál: Splněné dětské přání pomáhá rodinám a dětem ke štěstí už 2 roky

Kristýnka s Downovým syndromem bude mít muzikálovou premiéru

splněné dětské přání a kristýnkaV sobotu 15. února zavítal tým Splněného dětského přání do Litvínova. Představitelky neziskové organizace přijely za 17letou Kristýnkou, aby jí osobně poznaly a prozradily jí, že se stane účastnicí 4. kola nazvaného Staň se muzikálovou hvězdou. Holčička byla překvapená, a jakmile informaci vstřebala, vrhla se organizátorkám a mamince kolem krku. Nejenže si splní přání a zazpívá si na opravdovém divadelním jevišti, ale navíc uvidí poprvé v životě muzikálové představení.

Číst dál: Kristýnka s Downovým syndromem bude mít muzikálovou premiéru

Z usměvavé Kristýnky se stane hvězda muzikálu Děti Ráje

 splněné dětské přání a kristýnkaNezisková organizace Splněné dětské přání vyhlásila 15. ledna 2014 další kolo, během něhož umožní vybranému handicapovanému dítěti prožít jedinečný den. Přání dostalo název Staň se muzikálovou hvězdou. Účastník se podívá do zákulisí, seznámí se s protagonisty muzikálu, zazpívá si s patrony Šárkou Markovou a Františkem Pytlounem a samozřejmě se podívá na představení. Na koho se usmálo štěstí tentokrát?

Číst dál: Z usměvavé Kristýnky se stane hvězda muzikálu Děti Ráje

Podkategorie

Aktuální kolo