Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Puntíky pomáhají splnit přání nemocným dětem

Splněné dětské přáníMilé dámy a slečny, máte rády originalitu a nechcete mít doplňky jako každá druhá žena? Líbí se vám veselé barvy, které vám rozjasní každý den? V tom případě vás potěší naše zcela nová a originální letní kolekce.

Číst dál: Puntíky pomáhají splnit přání nemocným dětem

Společnými silami jsme pro autistického Adámka vybrali 1633 kalendářů

Splněné dětské přáníV lednu vydalo Splněné dětské přání životní příběh o Adamovi, kterému lékaři určili diagnózu autismus. Článek o chlapci, který by se rád stál hasičem a sbírá stolní kalendáře zaujal i Splněné dětské přání. Z toho důvodu jsme se rozhodly mamince pomoct a vyhlásily sbírku kalendářů, do které se zapojili jednotlivci, školky, školy i firmy z celé České republiky.

Číst dál: Společnými silami jsme pro autistického Adámka vybrali 1633 kalendářů

Otevřená zpověď: Kristýna a Splněné dětské přání

Splněné dětské přáníČasto dostávám otázku: „Proč jsem Splněné dětské přání založila?“ Je to má životní cesta. Díky ní se rozvíjím, učím, poznávám, mohu dělat to, co je mým posláním – stmelovat lidi skrze to, co je baví, skrze jejich kvality, zájmy a ochotu poznávat. Jsem pro ně laskavým průvodcem. Pomáhám jim, aby otevřeli své srdce, naučili se přijímat druhé bez podmínek a byli ochotni podívat se na svůj život v jiném světle.

Číst dál: Otevřená zpověď: Kristýna a Splněné dětské přání

Otevřená zpověď: Martinka a Splněné dětské přání

Splněné dětské přáníOd založení naší organizace uplynulo už dlouhých osm let. Zajímá vás, čím jsem si za tu dobu prošla, jaký osobní význam a hodnotu pro mě Splněné dětské přání má, nebo jaké to je spolupracovat na něčem tak výjimečném s vlastní dcerou? Nabízím vám příležitost dočíst se to v mém vyprávění.

Číst dál: Otevřená zpověď: Martinka a Splněné dětské přání

Přihlaste se na rodinnou akci: do Prahy na show Cirkus Cirkus Festival 2020

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo další akci pro rodiny a nemocné děti. Tentokrát vás pozveme do Prahy na Cirkus Cirkus Festival 2020, který se uskuteční v neděli 2. února od 14 hodin na Letenské pláni v Praze 7. Neváhejte a pošlete nám přihlášku ještě dnes!

Číst dál: Přihlaste se na rodinnou akci: do Prahy na show Cirkus Cirkus Festival 2020

Splněné dětské přání obdaruje letos o Vánocích 9 nemocných dětí

Splněné dětské přáníV letošním roce jsme ze zaslaných přihlášek vybrali devět dětí s různými druhy handicapů, kterým nadělíme pod stromeček originální dárky. Všechny pocházejí z dílny organizace Splněné dětské přání. Byly vyrobeny s láskou a přáním, aby přinášely obdarovaným radost. Po pečlivém zabalení do vánočního papíru byly společně s přáním odeslány rodičům, kteří je na Štědrý den předají.

Číst dál: Splněné dětské přání obdaruje letos o Vánocích 9 nemocných dětí

Novinka: Speciální Mazlík pomůže dětem rozvíjet jemnou motoriku

Splněné dětské přáníK organizaci Splněné dětské přání patří neodmyslitelně nejen rodiny s handicapovanými dětmi, sny proměněné ve skutečnost či jedinečné zážitky, ale také dílnička, kde Martina Šmejkalová vyrábí originální látkové výrobky. Nyní přibude v nabídce nový výrobek - speciální Mazlík navržený tak, aby pomáhal dětem rozvíjet jejich zručnost.

Číst dál: Novinka: Speciální Mazlík pomůže dětem rozvíjet jemnou motoriku

Soutěž na téma Ledové království – vyhrajte originální balíček

Splněné dětské přáníV listopadu se začal v kinech promítat druhý díl oblíbené animované pohádky Ledové království. Organizace Splněné dětské přání dobře ví, že děti krásný příběh o jedinečné Else a její sestře Anně zbožňují a tak připravila tematickou soutěž o skvělé ceny s těmito postavami.

Číst dál: Soutěž na téma Ledové království – vyhrajte originální balíček

Připravujeme Vánoční přání 2019, svěřte se nám se svým příběhem i vy!

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání podpoří i letos vybrané rodiny s handicapovanými dětmi formou zveřejněných životních příběhů, které již tradičně zveřejňuje v rámci „Vánočních přání”. Každý rok vybíráme nemocné děti, kterým nadělujeme pod stromeček originální dárky. Zajímá vás, jak bude celá akce probíhat a zda se můžete také přihlásit?

Číst dál: Připravujeme Vánoční přání 2019, svěřte se nám se svým příběhem i vy!

Má to smysl: Zuzka absolvovala další výzvu, zkusila si reálné zaměstnání!

Splněné dětské přáníZuzanka absolvovala v rámci dlouhodobé mise Má to smysl další pokroky. Neznala hodnotu peněz, proto jsme pro ni ve spolupráci se společností Etnetera připravili výzvu na téma první skutečné zaměstnání. Cílem bylo, aby se naučila, jaké je to vydělávat, kolik se utrácí za běžné nákupy, a zakusila běžný pracovní rytmus.

Číst dál: Má to smysl: Zuzka absolvovala další výzvu, zkusila si reálné zaměstnání!

Podkategorie

Aktuální kolo