Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Vyhlášení výherce soutěže o dárkový balíček k Mezinárodnímu dni dětí

Splněné dětské přáníV měsíci červnu uspořádala organizace Splněné dětské přání další oblíbenou soutěž pro děti o velký dárkový balíček. Dnes vám prozradíme, kterou malou holčičku naše výhra potěšila a do jaké části naší republiky dáreček putoval.

Číst dál: Vyhlášení výherce soutěže o dárkový balíček k Mezinárodnímu dni dětí

Originální textilie pomáhají plnit dětská přání

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání již několik let úspěšně spolupracuje s firmou Interiérové textilie. Díky této možnosti vznikají zcela originální výrobky, které se nedají koupit v žádném obchodě. Zákazník má jedinečnou možnost potěšit své srdce a ještě navíc udělat dobrý skutek pro nemocné děti.

Číst dál: Originální textilie pomáhají plnit dětská přání

Koncert pro všechny bez lidi, Nellinka u toho nesměla chybět!

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání uspořádalo další Rodinnou akci – tentokrát se štěstí usmálo na nemocnou pětiletou Nellču, která vyrazila se svými rodiči a sourozenci na dvacáté narozeniny Rádia Blaník, aby si tu společně užili koncert skupiny Mirai a další báječná vystoupení. Zprostředkujeme vám jejich krásné zážitky v rozhovoru a videoreportáži.

Číst dál: Koncert pro všechny bez lidi, Nellinka u toho nesměla chybět!

Přihláška na Rodinnou akci: Prožijte zábavné odpoledne v Muzeu Lega

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo pro nemocné děti a jejich rodiny další příležitost užít si prima zážitky, tentokrát v oblíbeném Muzeu Lega, které je proslulé největší soukromou sbírkou Lega na světě. Díky různorodosti exponátů s na své si přijdou malí i dospěláci. Zajímá vás tohle téma? Chcete se seznámit s další rodinou a získat nové přátele? Pošlete nám svou přihlášku.

Číst dál: Přihláška na Rodinnou akci: Prožijte zábavné odpoledne v Muzeu Lega

Rodinná akce: Chcete strávit odpoledne s Lucií Bílou, Mirai a dalšími hvězdami?

Splněné dětské přáníJiž tuto sobotu 1. června se v prostorách přírodního divadla na Konopišti pořádá velkolepá oslava 20. narozenin Rádia Blaník. Hudební program je natolik lákavý, že je již delší dobu vyprodáno. Pořadatelé byli ale laskaví a věnovali Splněnému dětskému přání poslední volné lístky. Chcete potěšit své ratolesti a užít si prima Den dětí? Pošlete nám svou přihlášku!

Číst dál: Rodinná akce: Chcete strávit odpoledne s Lucií Bílou, Mirai a dalšími hvězdami?

Soutěž o Mickeyho Mouse, zajímavé knihy, nánu a další prima ceny

Splněné dětské přáníMezinárodní den dětí oslavujeme každoročně 1. června, ať už nějakou sladkostí nebo třeba společným rodinným výletem či kulturním zážitkem. Splněné dětské přání k této příležitosti připravilo soutěž o speciální balíček, kterým mohou rodiče potěšit své ratolesti.

Číst dál: Soutěž o Mickeyho Mouse, zajímavé knihy, nánu a další prima ceny

7. narozeniny oslavujeme spuštěním nové mise Má to smysl

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání pomáhá handicapovaným dětem a jejich rodinám už sedmým rokem. Během této doby se nám podařilo proměnit sedm krásných dětských snů ve skutečnosti, seznámili jsme se s mnoha silnými příběhy, poznali báječné rodiče a společně vyrazili za kulturními dobrodružstvími. K letošnímu výročí jsme si nadělili speciální dárek – další misi, skrz kterou budeme pomáhat dalšímu člověku.

Číst dál: 7. narozeniny oslavujeme spuštěním nové mise Má to smysl

Vanesska ukončila léčbu, podpořili jsme ji splněním jejího přání

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání seznámilo své příznivce s životním příběhem této holčičky před 7 lety. Tehdy měla 8 let a byla abnormálně maličká, protože ji trápily zdravotní potíže spojené s růstovým hormonem. Díky speciální léčbě se podařilo růst o pár centimetrů podpořit, v současné době pro ni ale další přínos mít již nebude. Po konzultaci s lékaři se proto dohodla na ukončení. Vanessky statečný krok nás ohromil! Podpořili jsme ji splněním malého snu, po kterém toužila.

Číst dál: Vanesska ukončila léčbu, podpořili jsme ji splněním jejího přání

Splněné dětské přání vám přeje šťastný vstup do roku 2019

Splněné dětské přání

Soutěž o vánoční balíček obsahující i CD zpěvačky Šárky Markové

Splněné dětské přáníDo Štědrého dne ještě zbývá spousta času a my vám ho rádi zpestříme originální soutěží. Zapojte se a můžete získat ne jednu, ale hned několik krásných cen jako knížku s tipem na zábavu pro volný čas, potah na polštářek z dílny organizace Splněné dětské přání nebo CD Šárky Markové, která se stala patronkou akce „Staň se muzikálovou hvězdou“. Jak zní soutěžní úkol?

Číst dál: Soutěž o vánoční balíček obsahující i CD zpěvačky Šárky Markové

Podkategorie

Aktuální kolo