Pomáháme dětem se zdravotním
znevýhodněním formou jedinečných zážitků.

Aktuálně

MISE BENÁTKY: Z deníčku Pavlínky a Věrušky aneb se dělo v pondělí

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání zveřejnilo článek o mamince Pavlínce, která dala před lety slib své nemocné holčičce Věrušce – pokud bude bojovat o své místo na tomto světě, oslaví spolu 6. narozeniny v Benátkách, které si jako studentka zamilovala. Narozeniny se blížily, ale finanční prostředky scházely. Naštěstí se našli dobří lidé, kteří pomohli, a tak se nakonec holky vydaly za vysněným dobrodružstvím. Jak probíhal jejich první den? Pavlínka nám popsala, co všechno s Věruškou zažily.

Číst dál: MISE BENÁTKY: Z deníčku Pavlínky a Věrušky aneb se dělo v pondělí

MISE BENÁTKY: Maminka Pavlínka splnila svůj slib

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání zveřejnila příběh nemocné Věrušky a její maminky Pavlíny, která byla nešťastná, protože nenacházela způsob, jak by mohla splnit slib, co v těžké životní situaci dala před lety své holčičce. V té době jsme netušili, jak velký zájem naše výzva o pomoc vyvolá. V rekordním čase se podařilo nasbírat potřebnou částku, aby mohla být Mise Benátky uskutečněna. Co prozradila maminka po návratu?

Číst dál: MISE BENÁTKY: Maminka Pavlínka splnila svůj slib

Vyhlášení Prázdninová soutěž. Koho potěšila výhra?

Splněné dětské přáníV létě pořádala organizace Splněné dětské přání oblíbená prázdninová soutěž o velký balíček. Prozradíme vám, komu jsme udělali radost, připomeneme, co od nás výherce v balíčku získal a jak zněla jeho soutěžní odpověď.

Číst dál: Vyhlášení Prázdninová soutěž. Koho potěšila výhra?

Splněné dětské přání vystavovalo po sedmé na veletrhu World of Beauty and Spa

Splněné dětské přáníVe dnech 7. a 8. září 2018 probíhal v areálu PVA Expo Praha Letňany 26. kosmetický veletrh World Of Beauty & Spa. Tradičně se této akce zúčastnila i organizace Splněné dětské přání, která na svém stánku vystavovala nejen výrobky z vlastní dílny, ale také všem ochotně představila, jaké sny handicapovaných dětí se jí již podařilo splnit. Martina vám prozradí, jak to tentokrát probíhalo.

Číst dál: Splněné dětské přání vystavovalo po sedmé na veletrhu World of Beauty and Spa

Výlet do Benátek: Maminka dodrží slib, který dala před lety na smrt nemocné dceři

Splněné dětské přáníPřed pár dny jsme vám prostřednictvím portálu www.splnene-prani.cz představili maminku Pavlínku, která dala před lety slib své vážně nemocné dceři Věrušce, ale ocitla se v situaci, že by ho bez finanční pomoci nemohla splnit. Seznámili jsme vás s jejich příběhem a navrhli, zda byste chtěli rodině pomoci. Vaše reakce nás upřímně ohromila!

Číst dál: Výlet do Benátek: Maminka dodrží slib, který dala před lety na smrt nemocné dceři

Kosmetický veletrh Wordl Of Beauty & Spa zve do světa krásy a harmonie

Splněné dětské přáníPodzimní trendy v účesech, líčení, módě i inspiraci pro nadcházející společenskou sezonu, zážitky ze soutěží, přehlídek a především produkty z nabídky více než 400 značek – to vše nabízí 26. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA pořádaný v areálu PVA EXPO PRAHA Letňany 7. a 8. září 2018. Stánek organizace Splněné dětské přání najdete již tradičně na akci také.

Číst dál: Kosmetický veletrh Wordl Of Beauty & Spa zve do světa krásy a harmonie

Výlet do Benátek: Pomůžete mamince Pavle splnit slib daný její nemocné dceři?

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání zná mnoho rodin s handicapovanými dětmi, jejichž životní příběhy a osudy pečlivě sleduje. Pětiletá Věruška k nim také patří. Ač děvčátko trápí různá onemocnění, se vším se pere velmi statečně a s úsměvem na tváři. Dozvěděli jsme se o krásném slibu, který jí dala její maminka, ale nyní si zoufá, jak ho splnit. Proto jsme se rozhodli pomoci, aby se tento krásný sen proměnil ve skutečnost.

Číst dál: Výlet do Benátek: Pomůžete mamince Pavle splnit slib daný její nemocné dceři?

Prázdninová soutěž: Pošli fotku z léta 2018 a vyhraj

Splněné dětské přáníJako každý rok nesmí chybět naše prázdninová soutěž, kterou připravila organizace Splněné dětské přání pro všechny děti. Léto se rychle krátí, brzy začnou povinnosti a škola. Nyní je však ještě čas na skvělou zábavu. Můžete se společně s rodinou zapojit a vyhrát velký dárkový balíček plný skvělých cen.

 

Číst dál: Prázdninová soutěž: Pošli fotku z léta 2018 a vyhraj

Leo Express podpořil dětské přání Karolínky vysněná cesta do Paříže

Splněné dětské přání a Leo ExpressKdyž organizace Splněné dětské přání připravovala další misi, tentokrát věnovanou handicapované Karolínce, oslovila několik důvěryhodných společností s žádostí o spolupráci. Mezi nimi i Leo Express. Karolínky velký sen dopravce oslovil, proto se rozhodl stát partnerem dalšího dětského přání a pomohl svými službami.

Číst dál: Leo Express podpořil dětské přání Karolínky vysněná cesta do Paříže

Originální kabelky pomáhají splnit krásná dětská přání

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání se již šest let věnuje tvorbě vlastních produktů. Výtěžek putuje na účet organizace a pomáhá uskutečnit další sny vážně nemocných dětí. Dnes vám představíme novou kolekci, která zaujme na první ohled jedinečným a nadčasovým vzhledem.

Číst dál: Originální kabelky pomáhají splnit krásná dětská přání

Podkategorie

Aktuální kolo