Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Aktuálně

Překvapení - Splněné dětské přání dostalo od Karolínčiny rodiny krásný dárek

Splněné dětské přáníVe čtvrtek 2. srpna ráno přijel kurýr do naší pražské dílničky, kde pod rukama Martiny vznikají všechny originální výrobky, aby nám předal neplánovanou zásilku. Rodina handicapované Karolínky, které jsme před pár dny splnili její dětské přání - zatančit si v Paříži poblíž oblíbené Eiffelovky - poslala organizaci Splněné dětské přání lahodné poděkování v podobě ovocné kytice.

Číst dál: Překvapení - Splněné dětské přání dostalo od Karolínčiny rodiny krásný dárek

Dětské přání Karolínky se proměnilo ve skutečnost – zatančila si v Paříži

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání téměř před rokem oznámila, že splní sen dalšímu handicapovanému dítěti. Tou šťastnou se tentokrát stala jedenáctiletá Karolínka z Kopřivnice, které lékaři diagnostikovali svalovou hypotonii a dystrofii. Po čem ze všeho nejvíce holčička toužila? Zatančit si na vozíčku v Paříži u své oblíbené Eiffelovky. Koncem července se podařilo našetřit dostatek finančních prostředků, aby se její přání mohlo uskutečit.

Číst dál: Dětské přání Karolínky se proměnilo ve skutečnost – zatančila si v Paříži

Potvrzeno! Splníme Karolínky přání a vydáme se na cestu do Paříže

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání v září 2017 oznámila, že se chystá splnit sen dalšímu handicapovanému dítěti. Ani tentokrát nebylo zadání jednoduché – jedenáctiletá Karolínka toužila po návštěvě Paříže, obzvláště pak po prohlídce Eiffelovy věže, kterou velmi obdivuje a zdobí mnohé z jejích věcí. Nyní přichází pořadatelky Kristýna a Martina Šmejkalovy s dobrou zprávou – splnění Kájina snu je již na dosah!

Číst dál: Potvrzeno! Splníme Karolínky přání a vydáme se na cestu do Paříže

Výtěžek z akce Vánoce v létě pomůže ke splnění Kájina snu

Vánoce v létě - Splněné dětské přáníV sobotu 14. července pořádali Přátelé svaťácké kultury tradiční Vánoce v létě aneb Čekání na Ježíška. Akce se uskutečnila na koupališti v Újezdu u Svatého kříže. Nejen pro rodiny s dětmi byl připraven bohatý program se sváteční tematikou. Symbolickým vstupným se pořadatelé rozhodli přispět na dětské přání Karolínky vysněná cesta do Paříže, a podařil se jim úžasný výsledek!

Číst dál: Výtěžek z akce Vánoce v létě pomůže ke splnění Kájina snu

Exkluzivní podpora akce „Karolínky vysněná cesta do Paříže“

Splněné dětské přáníOrganizaci Splněné dětské přání se podařilo dojednat jedinečnou spolupráci a podporu pro další dětské přání. Získali jsme oficiální záštitu pana velvyslance Petra Druláka, který aktuálně působí na Velvyslanectví České republiky v Paříži. Díky tomu zásadním způsobem obohatíme plánovaný program pro Káju. Co pro ni chystáme?

Číst dál: Exkluzivní podpora akce „Karolínky vysněná cesta do Paříže“

Splňme Kájin sen – objednejte si výrobek z naší dílničky limitovaná kolekce Paříž

Splněné dětské přáníTaké milujete Paříž jako jedenáctiletá Kája z Kopřivnice? Pořiďte si kabelku, tašku nebo jiný výrobek s tímto motivem! Sobě uděláte radost a této usměvavé holčičce pomůžete splnit její velký sen, spatřit vysněnou Eiffelovu věž. Představujeme vám limitovanou originální kolekci výrobků, kterou speciálně pro tuto příležitost navrhla organizace Splněné dětské přání.

Číst dál: Splňme Kájin sen – objednejte si výrobek z naší dílničky limitovaná kolekce Paříž

Slzičky, nová přátelství a dobroty, Gábinka a Vanda vzpomínají na naše narozeniny

Splněné dětské přáníPozvání na 6. narozeniny organizace Splněné dětské přání přijala s velkým potěšením i rodina Gábinky. Této handicapované slečně jsme v roce 2013 umožnily prožít báječný den, který strávila na rodinné show v Cirkus Cirkus Classic za podpory patrona Martina Dejdara a stala se cvičitelkou lachtana Teddyho. A jak se jim na naší oslavě líbilo?

Číst dál: Slzičky, nová přátelství a dobroty, Gábinka a Vanda vzpomínají na naše narozeniny

Vyhlášení soutěže o dárek ke Dnu matek

Splněné dětské přáníV měsíci dubnu probíhala na webových stránkách organizace Splněné dětské přání soutěž o speciální dárkový balíček, který bylo možné vyhrát a získat tak krásný dárek pro maminku ke Dni matek. Dnes vám prozradíme, do jakých míst výhra putovala a zda nějakou maminku potěšila.

Číst dál: Vyhlášení soutěže o dárek ke Dnu matek

Splněné dětské přání získalo grant od Nadačního fondu AVAST

Splněné dětské přáníV dubnu jsme se se přihlásili do nového grantového řízení Spolu se zaměstnanci vypsaného Nadačním fondem AVAST pro rok 2018, na který nás upozornil náš patron Ladislav Vitásek. Netrpělivě jsme čekali na výsledky a doufali, že se nám s dalším projektem povede uspět i tentokrát. Obdrželi jsme skvělou zprávu – AVAST nám bude opět pomáhat v plnění dětských přání a dalším rozvoji.

Číst dál: Splněné dětské přání získalo grant od Nadačního fondu AVAST

Pozdrav od Vanessky – jak vzpomíná na oslavu 6. narozenin naší organizace?

Splněné dětské přání Vanesska přáníSplněné dětské přání v březnu oslavilo už 6 let svého působení. Za tu dobu pomohlo mnoha rodinám s handicapovanými dětmi, dalo vzniknout mnoha neobyčejným přátelstvím a nadělilo spoustu radosti a krásných chvil. Na jeden takový den zavzpomínala i Vanesska, holčička, které jsme jako vůbec prvnímu dítěti splnili jeho přání. Jaké zážitky si odnesla z narozeninové oslavy a setkání s dalšími dětmi, jejichž přání se díky nám splnila?

Číst dál: Pozdrav od Vanessky – jak vzpomíná na oslavu 6. narozenin naší organizace?

Podkategorie

Aktuální kolo