Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Jiné zajímavosti

Maminky, pořiďte si do domácnosti kvalitní spotřebiče a lůžkoviny

splněné dětské přáníOd září 2016 začaly v sítí prodejen Kaufland hned dvě podzimní věrnostní akce pro zákazníky. Ti si tentokrát mohou za nasbírané body vybírat ze širokého sortimentu kuchyňských spotřebičů a náčiní značky Tefal nebo matrace, přikrývky či polštáře značky Dormeo. V rámci těchto nabídek mohou ušetřit až 50 % z původní ceny produktů.

Číst dál: Maminky, pořiďte si do domácnosti kvalitní spotřebiče a lůžkoviny

Jak probíhal podzimní veletrh World of Beauty and Spa očima pořadatelů?

splněné dětské přání22. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2016 PODZIM pořádaný 9. a 10. září v pražském veletržním areálu v Letňanech doprovázelo již tradičně slunečné letní počasí. Teplé dny neubraly veletrhu ani programu na atraktivitě a téměř dvě desítky tisíc účastníků odcházely spokojené s množstvím dojmů, zážitků i inspirací pro podzimní a zimní sezónu.

Číst dál: Jak probíhal podzimní veletrh World of Beauty and Spa očima pořadatelů?

Sportovní výkony pro dobrou věc přinesly krásný výtěžek

splněné dětské přáníSlunečné počasí, skvělá nálada, spousta běžců a známé osobnosti – to byl další ročník Běhu pro Paraple, který se uskutečnil v neděli 29. května 2016 v Letenských sadech v Praze. Benefiční akce Běh pro Paraple aneb Každá noha dobrá má svou tradici, už sedmnáctý rok měli všichni možnost vyjádřit podporu klientům sdružení Centrum Paraple, které pomáhá lidem na vozíku.

Číst dál: Sportovní výkony pro dobrou věc přinesly krásný výtěžek

Kam v létě za kulturou? Vydejte se na festival Z lásky k hudbě

z lásky k hudběV loňském roce uspořádala společnost Kaufland Česká republika ve čtyřech českých městech koncerty, které svým názvem i obsahem korespondovaly s její kampaní Z lásky k Česku. Letní akci letos zopakuje a ještě vylepší. Koncertů, tentokrát pod názvem Z lásky k hudbě, bude více a budou doslova nabité slavnými jmény z českého šoubyznysu.

Číst dál: Kam v létě za kulturou? Vydejte se na festival Z lásky k hudbě

AAA Auto zve na Dětský den v Praze, Brně a Ostravě

splněné dětské přáníPobočky skupiny AAA Auto v Praze, Brně a Ostravě budou v neděli 5. června patřit zejména dětem, pro které je v rámci Dětského dne připraven bohatý program. Akce bude probíhat od 13:00 do 18:00 a děti se mohou těšit například na dětskou diskotéku, klauna, žonglérský workshop či balónkovou dílnu. Na pražské pobočce se na vás budou těšit také Mahulena Bočanová, Václav Vydra, Veronika Žilková a Jana Paulová.

Číst dál: AAA Auto zve na Dětský den v Praze, Brně a Ostravě

ZAJÍMAVOSTI: Pohodlný nákup pro vozíčkáře

nákupní vozíky pro vozíčkářeSpolečnost Kaufland Česká republika odstartovala v prosinci roku 2015 nový projekt, který umožní pohodlné a příjemné nakupování i našim tělesně postiženým spoluobčanům. Do všech prodejen Kaufland po celé republice budou postupně instalovány nákupní vozíky pro zákazníky, kteří se pohybují na invalidním vozíku.

Číst dál: ZAJÍMAVOSTI: Pohodlný nákup pro vozíčkáře

Z KULTURY: Příchod roku ohnivé opice je za dveřmi

čínský nový rok 2016Zatímco většina světa má oslavy příchodu nového roku za sebou, Číňané se na svůj velký den teprve chystají. Čínský nový rok ohnivé opice vypukne 8. února, slavit se bude i první únorový víkend v Praze na holešovickém Výstavišti.

Číst dál: Z KULTURY: Příchod roku ohnivé opice je za dveřmi

Z KULTURY: Blíží se 21. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa jaro 2016

kosmeticky veletrhNenechte si ujít nejnovější trendy, které opět představí veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, jehož 21. ročník se uskuteční 11. a 12. března opět ve veletržním areálu PVA EXPO PRAHA - LETŇANY. Na veletrhu najdete i stánek neziskové organizace Splněné dětské přání, kde budeme prezentovat naše ručně vyráběné produkty. 

 

Číst dál: Z KULTURY: Blíží se 21. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa jaro 2016

Zábava pro celou rodinu – postavte si svou vlastní PENNY Vesničku

penny marketV prodejnách Penny Market odstartovala ve čtvrtek 19. listopadu letošní poslední věrnostní akce. Za každých 300 korun nákupu získají zákazníci jeden pytlíček obsahující figurku, zvířátko nebo jiné doplňky ke stavebnici Penny Vesnička. Domečky, auta a hrací desku je možné v každé prodejně PENNY dokoupit.

Číst dál: Zábava pro celou rodinu – postavte si svou vlastní PENNY Vesničku

Oslavte všichni Den dětí ve velkém stylu!

den dětí kikaV neděli 31. května připravily obchodní domy kika po České republice oslavu pro děti a jejich rodiče. Celý den od 10 do 18 hodin je čeká nabitý hudebně i tanečně zábavní program, který vyvrcholí velkou soutěží o vstupenky do aquaparku v Čestlicích nebo o skvělé bazény.

Číst dál: Oslavte všichni Den dětí ve velkém stylu!

Aktuální kolo