Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Jiné zajímavosti

Animovaná pohádka: Malá holčička a pouliční umělci

pixar a splnene detske praniŽivé sochy, nadějné hudebníky a šikovné umělce vídáme v městských ulicích často. Někteří se na sebe snaží upoutat pozornost více, jiní se nepřetrhnou. Když malá holčička vyrazí na náměstí se zlatou mincí, aby ji pro štěstí vhodila do tamní kašny, nemá nejmenší tušení, jaké dobrodružství ji zanedlouho čeká. Jak sami uvidíte, je sice malá, ale dost šikovná!

Číst dál: Animovaná pohádka: Malá holčička a pouliční umělci

Animovaná pohádka: Červíčci to nemají na světě jednoduché

splněné dětské přáníMožná vás někdy v životě napadla myšlenka – jak se mají vlastně červi dobře, protože nemají žádnou práci, povinnosti a mají se zkrátka pořád blaze. Dnešní pohádka seznámí malé i velké diváky se sympatickým červím Robbym, a jak se sami uvidíte, ten musí překonávat jednu překážku za druhou. V hlavě má však jasný cíl, za kterým jde sebevědomě vpřed. Netuší však, jaké překvapení ho čeká na konci.

Číst dál: Animovaná pohádka: Červíčci to nemají na světě jednoduché

Léto ve znamení MAM Prostoru - Minibazárek a příměstské tábory!

mam prostorLéto, zdá se, dorazilo a s ním i několik zajímavých projektů. V úterý 24. června pořádá MAM prostor v Praze charitativní minibazárek. Konečně si můžete udělat místo ve svém šatníku a kousky, které vás omrzely, můžete věnovat do prodeje a udělat radost někomu dalšímu. Řešíte aktuálně program pro děti na léto? Nemáte na hlídací babičky? Nevadí, povíme vám o týdenních turnusech příměstských táborů pro děti od 3 - 11 let.

Číst dál: Léto ve znamení MAM Prostoru - Minibazárek a příměstské tábory!

Filmová pohádka: Tři oříšky pro Popelku

tři oříšky pro popelkuOblíbená česká pohádka, kterou mají lidé spojenou především s obdobím Vánoc. Zima je však daleko a Ježíšek přijde až za půl roku, tak vám dnes Popelku s hlavní představitelkou Libuškou Šafránkovou nadělí Splněné dětské přání. V roli krásného prince, který sličnou dívku zachrání, zapůsobil na dámské publikum herec Pavel Trávníček.

Číst dál: Filmová pohádka: Tři oříšky pro Popelku

Animovaná pohádka: O hladovém syslíkovi

o hladovém sysloviMilé děti, dnes si pro vás Splněné dětské přání připravilo krátkou pohádku, která je kreslená. Seznámíte se s veselým syslíkem, který se bezmyšlenkovitě toulá a neustále hledá, co by kde schramstnul dobrého. Střídá pole za polem, až narazí na cestu z farmy, která vypadá lákavě – auta po ní denně odváží čerstvé ovoce a zeleninu. Pro mlsné zvířátko je to vskutku slibná příležitost, jak by si mohlo nacpat tlamičku. To ale ještě netuší, co bude muset podstoupit.

Číst dál: Animovaná pohádka: O hladovém syslíkovi

Filmová pohádka: Anička s lískovými oříšky

anička s lískovými oříškyNaším posláním je přinášet radost a zábavu ke všem dětem bez ohledu na jejich onemocnění. Splněné dětské přání proto vašim ratolestem nabídne každé pondělí od 10:00 hezkou filmovou pohádku. Jako první jsme vybrali Aničku s lískovými oříšky podle námětu Jana Vladislava. Zvítězí láska nad lží a nenávistí, nebo se podaří zpřetrhat pouta mezi zamilovanými lidmi a nerozlučnými sestrami?

Číst dál: Filmová pohádka: Anička s lískovými oříšky

Kam vyrazit s rodinou na Den dětí? Tipy na různá místa po celé Praze

splněné dětské přáníBydlíte v Praze a přemýšlíte, kam se svými ratolestmi vyrazit za zábavou na Den dětí? Splněné dětské přání připravilo pár tipů na zajímavé akce – s letadly na letišti, za hvězdami do planetária, za zvířátky do Zoo Praha, nebo z pohádky do pohádky, na své si snad přijde každý.

Číst dál: Kam vyrazit s rodinou na Den dětí? Tipy na různá místa po celé Praze

Kam vyrazit s rodinou na Den dětí? Tipy na různá místa po celé republice

splněné dětské přáníVíkend 31. 5. a 1. 6. bude patřit především dětem. V Berouně, Třeboni, Milovicích, Ostravě a mnoha dalších městech připravili organizátoři mnoho zajímavých akcí. Některé jsou spjaté s pohádkami, v jiných si procvičíte své dovednosti, u dalších si zase trochu zarelaxujete. Splněné dětské přání vám přináší inspiraci, kam můžete vyrazit za zábavou.

Číst dál: Kam vyrazit s rodinou na Den dětí? Tipy na různá místa po celé republice

Kozí příběh se sýrem - přípravy filmového pokračování vrcholí

kozí příběh se sýremČeská kina nabídnou volné pokračování animované 3D komedie Kozí příběh: Pověsti staré Prahy, nyní však s názvem Kozí příběh se sýrem. Konečně je známo datum premiéry, která se uskuteční 25. 10. 2012. Snímek bude obohacen o lepší grafické ztvárnění, více pohádkovější ladění, o mnoho písniček a představí kromě klasické herecké sestavy i další hlasovou posilu.

Číst dál: Kozí příběh se sýrem - přípravy filmového pokračování vrcholí

Statečná Rebelka si získá všechny diváky

pohádka rebelkaSpolečnost Pixar Animation Studios uvedla ve čtvrtek 16. srpna do kin nový film Rebelka. Režie se ujal Mark Andrews, který ve snímku ukázal svou lásku ke Skotsku, Brenda Chapman se zase nechala inspirovat vlastním vztahem se svou dcerou. Hudbu složil Patrick Doyle, o české znění písniček se postarala Lucie Plekancová Vondráčková a Radka Fišarová.

Číst dál: Statečná Rebelka si získá všechny diváky

Aktuální kolo