Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Rodinné přání – Pojďte s námi na oběd, procházku a do divadla na Babičku

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání tentokrát vybralo pro rodiny krásný zážitkový den v Praze, který zpestříme divadelním představením. Přejete si vyrazit na výlet a zapomenout na starosti? Pomůžete nám vykouzlit šťastný úsměv na tváři vašeho dítěte? V tom případě stačí poslat přihlášku a čekat na štěstí.

Číst dál: Rodinné přání – Pojďte s námi na oběd, procházku a do divadla na Babičku

Rodinné přání – Šmoulové přijedou do Prahy a rozzáří nemocným dětem oči

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání pořádá další krásnou akci pro rodiny s handicapovanými dětmi, které budou mít možnost strávit skvělý zážitkový den v Praze. Maminky chcete se odreagovat od každodenních starostí, poznat osobně organizaci Splněné dětské přání a udělat si prima výlet? Pošlete nám přihlášku, co nejdříve a nečekejte na poslední chvíli.

Číst dál: Rodinné přání – Šmoulové přijedou do Prahy a rozzáří nemocným dětem oči

Rodinné přání – Oběd nám přiveze vláček a hrát si budeme v Muzeu Lega

Splněné dětské přáníSkončila dlouhá zima, konečně přišlo jaro a to je vhodná doba na další akci, kterou pro vás Splněné dětské přání připravilo. Naše rodinná přání jsou velice oblíbená. Maminky si s radostí odskočí od každodenních povinností a stráví s námi hezký zážitkový den. Navíc v případě účasti více rodin mohou vzniknout nová a velmi cenná přátelství.


A na co se tenkrát mohou vybrané rodiny s dětmi těšit?
Na společný oběd vás pozve Splněné dětské přání. Všichni společně zajdeme do podniku Golden Pacific Café, který se nachází v OC Galerie Butovice. V restauraci nám jídlo přiveze vlak napěchovaný dobrotami. Obsluhuje v ní 6 až 10 mašinek, stolků s nádražím je na místě devět. Nejen pro děti a milovníky vláčků je tento zážitek báječným zpestřením dne.

Po skvělém a zcela originálním zážitku navštívíme Muzeum Lega, které se nachází na Praze 1. Pražské muzeum je co do rozlohy a počtu vystavených exponátů největší nejen v Česku, ale i na světě. Specializuje se na historii této oblíbené stavebnice, která se pyšní titulem hračka století. Na ploše 340 m2 uvidí děti přes 2500 unikátních modelů rozdělených do 20 tematických expozic. Po prohlídce muzea si mohou odpočinout v dětském koutku a postavit si tam z kostiček Lega různé stavby.

Organizátorky organizace Martina a Kristýna se na vás velice těší. Našim cílem je pozitivně motivovat rodiny k dalším rozvoji a také jim pomoci navázat přátelství s novými lidmi. Přihlásit se můžou také rodiny s nemocnými dětmi, které se již nějaké naší akce účastnily.

Splněné dětské přání

Chcete vyrazit se zúčastnit této akce?
Toto rodinné přání se uskuteční v sobotu 22. dubna 2017. Potěšte své děti hezkým zážitkem, odpočiňte si a poznejte jiné rodiny s nemocnými dětmi. Stačí udělat jediné! Zašlete nejpozději do 17. dubna 2017 na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. přihlášku, která bude obsahovat:

- motivační dopis, proč se chcete rodinného přání zúčastnit
- foto celé rodiny
- požadované informace o vaší rodině a to:

1) jméno a příjmení zákonného zástupce dítěte,
2) číslo na mobil,
3) poštovní adresa,
4) jaké má vaše dítě onemocnění, zda má nějaké omezení v pohybu, datum narození, jeho věk a jméno,
5) lékařské potvrzení (z důvodu ověření informace)
6) pokud máte, uveďte prosím svůj facebookový profil

Splněné dětské přání

Podmínky pro účast na akci:
Zúčastnit se může rodina, která má handicapované či jakkoli nemocné dítě (astma, cukrovka, rakovina aj.) ve věku od 5 do 18 let včetně a trvale žije na území České republiky.

Oznámení výsledků, které rodiny se akce zúčastní, oznámíme rodičům telefonicky nejpozději do 19. dubna 2017.

Chcete nám pomoci?
Pokud chcete Splněné dětské přání podpořit v jeho úsilí a pomoci nám s realizací této akce či dalších rodinných přání, zašlete dobrovolný finanční příspěvek na číslo účtu 5070227/0100.

Partnerem této akce je:
Výstava modelů z kostek LEGO
www.vystavakostek.cz 

Splněné dětské přání

Rodinné přání: Přihlaste se a získejte setkání s námi i návštěvu výstavy LEGO

Splněné dětské přáníS novým rokem jsme pro vás připravili novou akci! Tentokrát se s vybranými rodinami podíváme na originální výstavu modelů z kostek LEGO, která je pouze do 1. února na Výstavišti v pražských Holešovicích. Součástí je i Funk Park neboli zóna, kde si mohou děti hrát a postavit cokoli dle své fantazie. Neváhejte a pošlete nám svou přihlášku! Užijete si spoustu zábavy, poznáte nové přátele a setkáte se s námi osobně.

Číst dál: Rodinné přání: Přihlaste se a získejte setkání s námi i návštěvu výstavy LEGO

Aktuální kolo