Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Rodinné přání s oblíbenou stavebnicí Lego

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo pro nemocné děti a jejich rodiny další akci, která bude tentokrát velice zajímavá. Navštívíme Muzeum kostek v Praze, prohlédneme si originální soukromé muzeum a postavíme něco nového v hracím koutku. Jsou připravená také další překvapení, která vám zatím neprozradíme.

Číst dál: Rodinné přání s oblíbenou stavebnicí Lego

Přihlaste se na Rodinné přání nazvané Do Egypta za královnou Kleopatrou

splnene detske praniSplněné dětské přání připravilo pro rodiny další akci, kdy budou mít možnost vyrazit na výlet do Prahy a prožít krásný den. Třeba zrovna vaše nemocné dítě si něco takového přeje, ale vy nemáte finanční možnosti koupit lístky pro celou vaši rodinku. Pošlete nám správně vyplněnou přihlášku a zkuste své štěstí.

Číst dál: Přihlaste se na Rodinné přání nazvané Do Egypta za královnou Kleopatrou

Teddýsek a jeho rodina se brzy dozví, jaký je pohled na svět z ptačí perspektivy

chadbalonSplněné dětské přání intenzivně připravuje další nezapomenutelnou akci, kterou věnuje vážně nemocnémá Teddýskovi a jeho milující rodině. Hlavním bodem programu bude let horkovzdušným balonem, který zajišťuje profesionální a léty osvědčená společnost ChadBalon. Michal Kubát, její zakladatel a majitel, nám popsal, na co se můžeme těšit, jak vyzrát na strach z výšek a proč může balón létat.

Číst dál: Teddýsek a jeho rodina se brzy dozví, jaký je pohled na svět z ptačí perspektivy

Vážně nemocný Teddýsek si přeje, aby se mohl mamince ještě jednou narodit

splněné dětské přáníV roce 2012 jsem poprvé psala článek o Teddýskovi. Jeho léčení vypadalo velice nadějně a tak by mě nikdy nenapadlo, že až o tři roky později budu připravovat rozhovor s maminkou Janou, bude stav jejího syna tak moc vážný. Splněné dětské přání ale věří v zázraky, stejně jako celá chlapečkova rodina, se kterou již brzy společně prožijeme krásný a nezapomenutelný den.

Číst dál: Vážně nemocný Teddýsek si přeje, aby se mohl mamince ještě jednou narodit

Aktuální kolo