Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Rituál pro uctění našich předků 2021

Splněné dětské přáníS koncem týdne přichází období známé pod různými označeními jako Samhain, Halloween nebo svátek Dušiček. Jejich podstatou je připomenout si své blízké, ať už nedávno zesnulé či předky z dávné minulosti, s nimiž jsme spojeni v jedné rodové linii. Rovněž si zvědomujeme, že se prodlužuje tma. Blížíme se ke slunovratu a naši mysl mohou otravovat různé stíny a strachy, proti nimž se potřebujeme posilnit. Srdečně zvu na přátelské setkání spojené s vedeným rituálem pro uctění předků - v neděli 31. 10. od 17 hodin.

Na co se můžeš těšit a naladit?
Setkání proběhne v bezpečném kruhu milý lidí, spřízněných duší. Ať se na akci potkáš s kýmkoli, věř, že je to Vyšší záměr. Něco nás spojuje. Možná podobné životní příběhy, osudy rodin, řeč našeho těla, způsob přemýšlení nebo zvědavost a odvaha vykročit ze své komfortní zóny a zjistit, co mi tento rituál přinese. S láskou zavzpomínáme na naše blízké, možná přijdou cenná uvědomění, odpouštění, to už je součástí procesu každého jednotlivě. Zázemí budeme mít v příjemných prostorách na Praze 10 ve Vršovicích. Začneme v 17 hodin.


Co s sebou?
Vezmi si oblečení na převlečení – cokoli v čem se cítíš dobře, můžeš se v oděvu pohybovat, propotit ho, válet se po zemi, zkrátka být bez omezení a dělat cokoli, na co budete v danou chvíli nálada. Doporučuji ladit se do barev jako bílá, černá, tmavě hnědá, podle toho, jak to v daný den ucítíš. Máš doma svůj vlastní buben nebo chřestidlo? Přines je s sebou. Vezmi s sebou svůj osobní talisman či jakýkoli další předmět, který chceš, aby byl s tebou na rituálu.

Jaký je finanční příspěvek?
Každého účastníky poprosím o finální potvrzení účasti a vyplnění tohoto REGISTRAČNÍHO FORMULÁŘE 
Ideálním způsobem, jak můžete poděkovat za účast na akci, získané dary a mou vloženou energii je finanční dar ve výši 1.300 korun. Částka dále zahrnuje přípravu akce, organizační činnosti, příspěvek na pronájem (v celkové výši dva a půl tisíce korun) a drobné občerstvení jako ovoce, oříšky apod. Výtěžek z akce pomůže v rozvoji dalších aktivit naší rodinné organizace Splněné dětské přání.
Čeho se před akcí vyvaruj
Pokud máš v tuhle chvíli nějaká očekávání o tom, jak to bude probíhat, vypadat, co se bude dělat, tak všechny ty myšlenky vyndej na papír a pak to zahoď do koše. Dopřej si svobodu a volnost, ať k tobě může proudit to, co je potřeba nikoli to, co si myslíš, že je správné.

V případě dotazů jsem k dispozici. Těším se brzké setkání, s láskou Kristy

Video pozvánka na akci

Splněné dětské přání

Aktuální kolo