Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Odměna za vysvědčení – do Muzea kostek na výstavu Lega

muzeum kostekBlíží se konec školního roku a děti budou mít prázdniny. Zvažujete jakým zajímavým dárkem odměnit i potěšit? Splněné dětské přání připravilo soutěž, ve které můžete vyhrát rodinnou vstupenku do Muzea kostek v Praze.

Číst dál: Odměna za vysvědčení – do Muzea kostek na výstavu Lega

Vyhrajte jedinečnou dětskou soupravu, stačí splnit jednoduchý úkol!

splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání pořádá akce s názvem rodinná přání, které jsou určené pro rodiny s handicapovanými nebo vážně nemocnými dětmi. Cílem je seznámit účastníky, vytvořit nová přátelství a umožnit každé rodině prožít jedinečné zážitky a společně strávený čas.

Číst dál: Vyhrajte jedinečnou dětskou soupravu, stačí splnit jednoduchý úkol!

Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázku do Kauflandu

splněné dětské přáníSplněné dětské přání pořádalo ve dnech od 15. do 22. dubna 2016 soutěž, ve které jste mohli vyhrát poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup v prodejnách Kaufland. Na koho se tentokrát usmálo štěstí?

Číst dál: Vyhlášení výherců soutěže o nákupní poukázku do Kauflandu

Soutěžte o nákupní poukázky do Kauflandu a připravte si hovězí steaky

splněné dětské přáníPatří grilovací sezona bez pochyby k vašim nejoblíbenějším? Nabruste si nože, připravte uhlí, čas masových hodů začíná. Překvapte svou návštěvu něčím novým, vyzkoušejte recept na šťavnaté hovězí steaky podávané s pečeným česnekem. Když bude pršet, nevadí! Tuhle pochoutku zvládnete i v pohodlí domova. Suroviny seženete v obchodním řetězci Kaufland – zapojte se do naší soutěže a získejte poukázky na nákup.

Číst dál: Soutěžte o nákupní poukázky do Kauflandu a připravte si hovězí steaky

Aktuální kolo