Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Vyhlášení výherce měsíční soutěže o knihu Šijeme tašky

splněné dětské přáníSplněné dětské přání ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora připravilo na měsíc říjen soutěž o knížku Šijeme tašky, kterou napsala autorka Henleyová Helen Angharad. Dnes si můžete přečíst jméno šťastné výherkyně.

Číst dál: Vyhlášení výherce měsíční soutěže o knihu Šijeme tašky

Chcete vyhrát tričko, knížku, placku a céčka Děti ráje?

splnene detske praniMuzikál Děti Ráje se v září přesunul z Prahy do Brna, kde opět sklízí velké úspěchy. Splněné dětské přání pro vás připravilo skvělou soutěž o ceny, která vás určitě potěší. Stačí splnit tři soutěžní úkoly a poslat včas správně vyplněnou přihlášku.

Číst dál: Chcete vyhrát tričko, knížku, placku a céčka Děti ráje?

Pošli svůj výrobek a vyhraj skvělou knížku

splněné dětské přáníSplněné dětské přání ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora pro vás nachystalo novou soutěž o knížku Šijeme tašky, kterou napsala autorka Henleyová Helen Angharad. Máte možnost se inspirovat a ušít si vlastnoručně dárky pro své kamarádky třeba k Vánocům.

Číst dál: Pošli svůj výrobek a vyhraj skvělou knížku

Rodinné přání: Chcete zažít natáčení 6. dílu Básníků na vlastní kůži?

Splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání připravila další akci pro rodiny s handicapovanými a vážně nemocnými dětmi. Tentokrát nás v našem úsilí podpořila producentská společnost Bio Illusion, pod jejíž taktovkou momentálně natáčí režisér Dušan Klein již šesté pokračování Básníků. Vybereme jednu rodinku, která se s námi podívá do zákulisí filmové světa, nahlédne na plac a uvidí herce přímo v akci. Chcete své děti potěšit jedinečným zážitkem?

Číst dál: Rodinné přání: Chcete zažít natáčení 6. dílu Básníků na vlastní kůži?

Aktuální kolo