Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Objednej si tašku a můžeš vyhrát skvělou knížku

splněné dětské přáníNa měsíc říjen jsme pro vás ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora připravili další soutěž. V září vyhrála knížku nazvanou Papír od autorů Ayako Brodeková a Claire Waite Brownová paní Xenie Měchová z Ostravy a měla z ceny velkou radost. Tentokrát budeme soutěžit o tři knihy – Pletení, Háčkování a Ptáci, motýlci, zvířátka a rostliny. Chcete vyhrát některou z krásných knížek, ale nevíte jak na to?

Číst dál: Objednej si tašku a můžeš vyhrát skvělou knížku

Vyhlašujeme výherce soutěže o knihu za měsíc září

splněné dětské přáníSplněné dětské přání připravilo ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora soutěž o praktickou knížku s názvem Papír od autorů Ayako Brodeková a Claire Waite Brownová. Dnes vám prozradíme jméno šťastné výherkyně.

Číst dál: Vyhlašujeme výherce soutěže o knihu za měsíc září

Soutěž o VIP vstupenky na veletrh World of Beauty & Spa a kosmetické balíčky

splněné dětské přáníStejně jako dvě desítky tisíc dalších návštěvníků si ani vy nenechte ujít příležitost zavítat do světa krásy, pohody i úžasných zážitků na veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA. Letos se uskuteční jubilejní 20. ročník. Zúčastněte se soutěže, kterou pořádá Splněné dětské přání a můžete získat 2 VIP vstupenky a k tomu kosmetický balíček.

Číst dál: Soutěž o VIP vstupenky na veletrh World of Beauty & Spa a kosmetické balíčky

Soutěž o vstupné pro celou rodinu na hudební festival

splněné dětské přáníMilé rodiny, Splněné dětské přání vám nabízí další možnost, kam můžete všichni společně vyrazit za zábavou. Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte vstupenku pro 2 dospělé a 2 děti na koncert v Třebíči, který se v rámci festivalu Z lásky k Česku uskuteční 6. září od 15 hodin.

Číst dál: Soutěž o vstupné pro celou rodinu na hudební festival

Aktuální kolo