Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Prázdninová soutěž – vyhlášení výherců

splněné dětské přáníSplněné dětské přání dnes potěší čtyři vážně nemocné děti, které se nám přihlásily do prázdninové soutěže. Štěstí se na ně usmálo a již brzy se můžou těšit na krásné výhry. Všem srdečně blahopřejeme! Dětem přejeme krásný zbytek prázdnin a úspěšný nástup do školy s novou aktovkou.

Číst dál: Prázdninová soutěž – vyhlášení výherců

Soutěž o rodinné vstupné na festival Z lásky k Česku

splněné dětské přáníMilé rodiny, Splněné dětské přání vám nabízí další možnost, kam můžete všichni společně vyrazit za zábavou. Zúčastněte se naší soutěže a vyhrajte vstupenku pro 2 dospělé a 2 děti na koncert v Loučkách u Litvínova, který se v rámci festivalu Z lásky k Česku uskuteční 30. srpna od 15 hodin.

Číst dál: Soutěž o rodinné vstupné na festival Z lásky k Česku

Splněné dětské přání vyhlašuje výherce lednové soutěže

splněné dětské přáníPro naše příznivce pořádáme soutěže, které jsou velice oblíbené. U nás se totiž vždy čestně vyhrává a ceny skutečně posíláme jejich novým majitelům. Víme dobře, že soutěžit vás skutečně baví. Dnes se dozvíte jméno šťastné výherkyně, která zvítězila poprvé v životě!

Číst dál: Splněné dětské přání vyhlašuje výherce lednové soutěže

Objednejte si v lednu ručně dělané výrobky a můžete vyhrát krásné ceny!

splněné dětské přání soutěžPředstavitelky neziskové organizace Splněné dětské přání vytváří ve svém volném čase panenky, panáčky, tašky a různé další předměty. Výtěžek jim pomáhá získat finanční prostředky na plánované aktivity, aby mohly splnit sny vážně nemocným a handicapovaným dětem.

Číst dál: Objednejte si v lednu ručně dělané výrobky a můžete vyhrát krásné ceny!

Aktuální kolo