Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Pošli fotku cukroví a vyhraj vánoční dárek

splněné dětské přání soutěžNezisková organizace Splněné dětské přání pro vás připravila novou vánoční soutěž. Máte jedinečnou možnost vyhrát krásné ceny, které si můžete dát třeba pod stromeček. Co pro to musíte udělat?

Číst dál: Pošli fotku cukroví a vyhraj vánoční dárek

Milují vaše děti koně? Dalším rodinným přáním bude show Apassionata

apassionata zlatá cestaSplněné dětské přání tentokrát vybralo velkolepé kulturní představení, které se uskuteční ve dnech 13. - 14. 12. 2014 v pražské O2 Aréně. Těšíme se na další setkání s handicapovanými dětmi, které osobně poznáme a uděláme jim radost nádherným zážitkem. Chcete s námi strávit krásný den, na který budete dlouho vzpomínat? Zašlete nám vyplněnou přihlášku!

Číst dál: Milují vaše děti koně? Dalším rodinným přáním bude show Apassionata

Vyhlášení výherců Prázdninové soutěže

prázdninová soutěžKonečně tu máme velký den a slavnostní vyhlášení! Maminky nám již psaly, že se jejich ratolesti moc těší a jsou zvědavé, jakou výhru obdrží. Děkujeme všem, kdo se do soutěže přihlásili. Nezisková organizace Splněné dětské přání má velkou radost, že může potěšit nemocné děti a udělat jim radost krásnou výhrou.

Číst dál: Vyhlášení výherců Prázdninové soutěže

Prázdninová soutěž potěší a rozzáří oči nemocným dětem

velká prázdninová soutěžV červenci odstartovala nezisková organizace Splněné dětské přání velkou Prázdninovou soutěž pro vážně nemocné a handicapované děti. Pro velký úspěch byla v září prodloužena až do 5. října 2014. Dorazila nám spousta krásných přihlášek. Dnes vám prozradíme, jaká dílka jsme obdrželi, a kteří soutěžící postupují do slosování o skvělé výhry.

Číst dál: Prázdninová soutěž potěší a rozzáří oči nemocným dětem

Aktuální kolo