Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Soutěž o vstupenky na jarní veletrh World of Beauty and Spa

Splněné dětské přání„Předjarní“ veletrh World Of Beauty & Spa bude opět ve znamení jarních trendů, soutěží, workshopů. Svět péče o tělesné a duševní zdraví s renomovanými odborníky nabídne návštěvníkům produkty více než 400 značek, důrazný nárůst zaznamenávají opět přírodní přípravky. Užijte si den plný hýčkání a seznamte se při této příležitosti se zakladatelkami organizace Splněné dětské přání.

Číst dál: Soutěž o vstupenky na jarní veletrh World of Beauty and Spa

SOUTĚŽ: Pochlubte se vysvědčením a vyhrajte!

Splněné dětské přáníPoslední lednový den je tu a to znamená pro mnohé rodiny jedna – dnes se bude předávat vysvědčení. Organizace Splněné dětské přání pro vás připravila soutěž o výherní balíček, který obsahuje spoustu zajímavých cen. Chcete ho získat? Pošlete nám fotku vašeho dítka s vysvědčením, odpovězte na jednoduchou otázku a může být třeba váš!

Číst dál: SOUTĚŽ: Pochlubte se vysvědčením a vyhrajte!

Soutěž: Získej kalendář s exkluzivním věnováním od Aleše Cibulky

Splněné dětské přáníPatří známý moderátor Aleš Cibulka k vašim oblíbencům? Pak by vám doma neměl chybět Jubilejní 10. Cibulkův kalendář pro pamětníky na rok 2018. Pokud po něm toužíte, zapojte se do naší soutěže a můžete získat speciální kousek, který Aleš Cibulka věnoval organizaci Splněné dětské přání. Obsahuje moderátorovi exkluzivní věnování pro výherce a autogram.

Číst dál: Soutěž: Získej kalendář s exkluzivním věnováním od Aleše Cibulky

Podzimní soutěž o balíček skvělých cen pro celou rodinu

Splněné dětské přáníJsou vaše děti kreativní? Ať už tvoří sami ve škole nebo s vámi doma, nenechávejte si své výtvory jen pro sebe – pochlubte se s nimi a můžete vyhrát prima věci pro celou rodinu. Třeba vstupné do Muzea kostek Lego, DVD s dech beroucí cirkusovou show, knihu plnou inspirace nebo krásné výrobky z dílny organizace Splněné dětské přání. Stačí poslat foto výrobku, odpovědět na jednoduchou otázku a výhra může být vaše!

Číst dál: Podzimní soutěž o balíček skvělých cen pro celou rodinu

Aktuální kolo