Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Soutěžte o vstupenky na veletrh Dětská planeta

splněné dětské přáníJiž tradičně se na Výstavišti v pražských Holešovicích uskuteční Veletrh hraček, her a dětských potřeb. Letos proběhne v termínu od 4. do 6. 11. opět pod názvem Dětská planeta. Můžete zde nakoupit vánoční dárky za skvělé veletržní ceny, pro děti je navíc připraven bohatý program. Na akci nebude chybět ani Splněné dětské přání – můžete navštívit i náš stánek a osobně si prohlédnout ručně šité výrobky z kreativní dílny Martiny Šmejkalová.

Číst dál: Soutěžte o vstupenky na veletrh Dětská planeta

Vyhlašujeme výherce soutěže o prázdninový dárkový balíček

splněné dětské přáníOrganizace Splněné dětské přání připravila soutěž pro vážně nemocné a handicapované děti. Měli jste tak možnost zpestřit si závěr prázdnin. Kdo měl tentokrát štěstí, kam výhra bude putovat a komu udělá radost? To vše se dozvíte právě teď!

Číst dál: Vyhlašujeme výherce soutěže o prázdninový dárkový balíček

Zpestřete si konec prázdnin, soutěžte o super balíček cen!

splněné dětské přáníPrázdniny se pomalu blíží ke svému konci a děti zase začnou od září chodit do školy. Chtěli jsme vám příchod podzimu zpříjemnit něčím hezkým, proto pro vás organizace Splněné dětské přání připravila soutěž o dárkový balíček obsahující spoustu lákavých věcí. A to nejlepší – této soutěže se může zúčastnit skutečně každá rodina!

Číst dál: Zpestřete si konec prázdnin, soutěžte o super balíček cen!

Soutěžte s kosmetickým veletrhem WORLD OF BEAUTY & SPA

splněné dětské přání22. veletrh kosmetiky, krásy a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA 9. a 10. září 2016 – výlet do světa krásy, pohody i nezapomenutelných zážitků a nových zkušeností. Zapojte se do naší soutěže a můžete vyhrát vstupenku pro sebe i svůj doprovod.

Číst dál: Soutěžte s kosmetickým veletrhem WORLD OF BEAUTY & SPA

Aktuální kolo