Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Fanděte v nejlepší formě společně s PENNY

splněné dětské přáníBlížící se letní Olympiáda kráčí ruku v ruce i s gastronomií. Pokud doma plánujete menší sešlost sportovních fanoušků, je třeba zamyslet se nad vydatným menu na posilněnou. S inspirací vám pomůže PENNY, které v rámci své věrnostní rozšiřuje nabídku zapékacího nádobí Fontignac o třídílnou sadu dětských příborů, nerezovou naběračku a hlubokou pánev s pokličkou. Inspiraci na přípravu pohoštění naleznete v níže uvedeném receptu.

Číst dál: Fanděte v nejlepší formě společně s PENNY

Soutěž o rodinné vstupné na letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě - Mikulov

splněné dětské přání

Nenechte si ujít letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě! Můžete se těšit na hudební program a bohatou nabídku občerstvení, obzvláště pak na masové speciality Naši řezníci. Nezapomeňte vzít i s své děti. Pro ně je připravena spousta zábavy - sportovní aktivity, kreativní dílny a další překvapení. Zapojte se do této soutěže – 3 výherci získají rodinnou vstupenku pro 2 dospělé a 2 děti na koncert, který se uskuteční 19. 8. v Mikulově.

 

 

Číst dál: Soutěž o rodinné vstupné na letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě - Mikulov

Recept na cibulový chleba se slaninou a soutěž o poukázky na nákup

splněné dětské přáníMáte rádi vůni čerstvého chleba? Zbožňujete, když můžete uždibovat lahodný měkký bochánek? Upečte si domácí pečivo, na kterém si smlsne celá rodina. Zapojte se do soutěže, kterou pro vás připravilo Splněné dětské přání, a vyhrajte poukázku na nákup v Penny Marketu.

Číst dál: Recept na cibulový chleba se slaninou a soutěž o poukázky na nákup

Soutěž o rodinné vstupné na letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě

splněné dětské přáníNenechte si ujít letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě! Můžete se těšit na hudební program a bohatou nabídku občerstvení, obzvláště pak na masové speciality Naši řezníci. Nezapomeňte vzít i s své děti. Pro ně je připravena spousta zábavy - sportovní aktivity, kreativní dílny a další překvapení. Zapojte se do této soutěže – 3 výherci získají rodinnou vstupenku pro 2 dospělé a 2 děti na koncert, který se uskuteční 15. 7. v Olomouci.

Číst dál: Soutěž o rodinné vstupné na letní koncertní šňůru Z lásky k hudbě

Aktuální kolo