Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Srdečně vás zveme na 22. veletrh Wordl of Beauty and Spa

world of beauty and spaDalší ročník oblíbeného kosmetického veletrhu se uskuteční v halách areálu PVA Expo Praha – Letňany od 9. do 10. září. Návštěvníkům nabídne novinky i tradiční výrobky téměř 350 vystavovatelů zastupujících několik set známých a prestižních značek. Nebude chybět kosmetika, přístroje a vybavení pro salony, péče o vlasy, péče o nehty, jejich modeláž a zdobení, přípravky pro wellness a spa i mnoho dalšího. Splněné dětské přání bude mít na veletrhu rovněž svůj vlastní stánek!

Číst dál: Srdečně vás zveme na 22. veletrh Wordl of Beauty and Spa

Vydejte se za kosmetikou do Letňan na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

splněné dětské přáníV poprázdninovém týdnu 9. a 10. září 2016 se v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY představí již 22. veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA. Více než tři sta vystavovatelů nabídne široké spektrum známých a prestižních značek profesionální, přírodní či dekorativní kosmetiky, wellnes péče a mnoha dalších oblastí pro krásné tělo a duši.

Číst dál: Vydejte se za kosmetikou do Letňan na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA

Kam v létě za kulturou? Vydejte se na festival Z lásky k hudbě

z lásky k hudběV loňském roce uspořádala společnost Kaufland Česká republika ve čtyřech českých městech koncerty, které svým názvem i obsahem korespondovaly s její kampaní Z lásky k Česku. Letní akci letos zopakuje a ještě vylepší. Koncertů, tentokrát pod názvem Z lásky k hudbě, bude více a budou doslova nabité slavnými jmény z českého šoubyznysu.

Číst dál: Kam v létě za kulturou? Vydejte se na festival Z lásky k hudbě

AAA Auto zve na Dětský den v Praze, Brně a Ostravě

splněné dětské přáníPobočky skupiny AAA Auto v Praze, Brně a Ostravě budou v neděli 5. června patřit zejména dětem, pro které je v rámci Dětského dne připraven bohatý program. Akce bude probíhat od 13:00 do 18:00 a děti se mohou těšit například na dětskou diskotéku, klauna, žonglérský workshop či balónkovou dílnu. Na pražské pobočce se na vás budou těšit také Mahulena Bočanová, Václav Vydra, Veronika Žilková a Jana Paulová.

Číst dál: AAA Auto zve na Dětský den v Praze, Brně a Ostravě

Aktuální kolo