Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Z KULTURY: Blíží se 21. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa jaro 2016

kosmeticky veletrhNenechte si ujít nejnovější trendy, které opět představí veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA, jehož 21. ročník se uskuteční 11. a 12. března opět ve veletržním areálu PVA EXPO PRAHA - LETŇANY. Na veletrhu najdete i stánek neziskové organizace Splněné dětské přání, kde budeme prezentovat naše ručně vyráběné produkty. 

 

Číst dál: Z KULTURY: Blíží se 21. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa jaro 2016

Oslavte všichni Den dětí ve velkém stylu!

den dětí kikaV neděli 31. května připravily obchodní domy kika po České republice oslavu pro děti a jejich rodiče. Celý den od 10 do 18 hodin je čeká nabitý hudebně i tanečně zábavní program, který vyvrcholí velkou soutěží o vstupenky do aquaparku v Čestlicích nebo o skvělé bazény.

Číst dál: Oslavte všichni Den dětí ve velkém stylu!

Splněné dětské přání oslaví s handicapovanými dětmi 3. narozeniny

splněné dětské přání a handicapované dětiNezisková organizace Splněné dětské přání oslaví v únoru 2015 své třetí narozeniny. Při této příležitosti vybrala čtyři vážně nemocné děti, kterým daruje krásný den spojený s kulturním zážitkem. Společně se svými rodinami se přijedou podívat do Prahy, kde pro ně bude připraven pestrý program. Navštíví nejproslulejší cukrárnu v Galerii Myšák a pak pohádkový muzikál Tři mušketýři v Divadle Broadway.

Číst dál: Splněné dětské přání oslaví s handicapovanými dětmi 3. narozeniny

Milují vaše děti koně? Dalším rodinným přáním bude show Apassionata

apassionata zlatá cestaSplněné dětské přání tentokrát vybralo velkolepé kulturní představení, které se uskuteční ve dnech 13. - 14. 12. 2014 v pražské O2 Aréně. Těšíme se na další setkání s handicapovanými dětmi, které osobně poznáme a uděláme jim radost nádherným zážitkem. Chcete s námi strávit krásný den, na který budete dlouho vzpomínat? Zašlete nám vyplněnou přihlášku!

Číst dál: Milují vaše děti koně? Dalším rodinným přáním bude show Apassionata

Aktuální kolo