Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

S prima dobrovolníky jde práce od ruky rychleji

Splněné dětské přáníPéče a podpora rodin dětí, které mají jinakosti či zdravotní omezení, je pro nás radost. Provozovat dobročinnou rodinou organizaci však s sebou nese i administrativní povinnosti a úkony. Lámaly jsme si hlavu, jak to všechno zvládneme.

Číst dál: S prima dobrovolníky jde práce od ruky rychleji

Připravujeme další ročník mise Vánoční přání pro nemocné a handicapované děti

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání vyhlašuje oblíbenou vánoční akci, kterou chceme potěšit nemocné děti a jejich rodiny. V této náročné době se určitě najdou maminky, které nemají penízky na dárky pro svoje dětičky. Vyprávějte nám svoje životní příběhy a my vám pošleme pro radost vánoční dárek.

Číst dál: Připravujeme další ročník mise Vánoční přání pro nemocné a handicapované děti

Splnili jsme Klárce přání, k narozeninám dostala speciální dárek!

Splněné dětské přáníKoncem letošního května jsme zveřejnili životní příběh o Klárce. Nemocná holčička už dlouho snila o panence Baby Born. Může se to zdát jako maličkost, ale pořizovací cena za tuto hračku byla pro rodinu mimo jejich finanční možnosti. Proto jsme oslovili naši komunitu s výzvou, zda nám někdo pomůže Klárčino přání splnit. Štěstí nám přálo! Ozvala se nám Klára se zájmem finančně tuto misi podpořit. A díky tomu měla holčička letošní narozeniny opravdu speciální!

Číst dál: Splnili jsme Klárce přání, k narozeninám dostala speciální dárek!

Sandy: příběh dívky, která změnila život mnoha lidem

Splněné dětské přáníTentokrát nám vypráví o své osudové cestě maminka Kamila, která si ke svým dvěma dětem osvojila ještě jednu holčičku, říká jí Sandulka. Udělala to i přes to, že znala její lékařskou diagnózu a uvědomovala si, že její budoucnost je nejistá. Je to poselství o lásce, odvaze, naději a schopnosti prožívat přítomné chvíle naplno. Příběh čekal dlouho na své vydání a správné načasování, protože se propojuje i se Splněným dětským přáním. 

Číst dál: Sandy: příběh dívky, která změnila život mnoha lidem

Aktuální kolo