Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Vyhlášení výsledků soutěže Pošli vysvědčení

eliska sdpSplněné dětské přání připravilo pro vážně nemocné a handicapované děti soutěž o krásné ceny. Rodiče měli poslat fotku svého dítěte s vysvědčením, napsat do jaké třídy v září nastoupí, a který předmět je ve škole jeho neoblíbenější. Dnes se dozvíte jména všech šťastných výherců, které potěšíme a pošleme jim výhru.

Číst dál: Vyhlášení výsledků soutěže Pošli vysvědčení

VZPOMÍNKY: Nelinka zářila u stromku spokojeností!

splněné dětské přáníSplněné dětské přání uspořádalo koncem roku 2012 speciální vánoční akci. Obdarovali jsme 5 vybraných dětí překvapivými dárečky, kterými jsme se snažili splnit jejich sny. Jednou z obdarovaných byla i pětiletá Nelinka. Víme o ní, že se ráda parádí a ze všech zvířat tíhne nejvíce ke koním. Jaké dárečky na ni čekaly pod vánočním stromkem? To se dozvíte v článku z 23. ledna 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Nelinka zářila u stromku spokojeností!

VZPOMÍNKY: Karolínka a její vysněná motýlí víla

splněné dětské přáníDalším dítkem, kterému Splněné dětské přání nadělilo v rámci vánočního kola 2012 překvapivý dárek, byla osmiletá Karolínka. Ačkoli holčička vyrůstá bez tatínka a její zdravotní stav není optimální, je vždy usměvavá a pro svou maminku je velkou oporou. Věděli jsme, že je jejím tajným přáním, dostat jednou pravou motýlí vílu. Proto jsme neváhali a jednu takovou pro ni k Ježíškovi opatřili. Zavzpomínejte s námi na příběh z 16. ledna 2013.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Karolínka a její vysněná motýlí víla

Dárek od paní Jiřinky vyčaroval úsměv handicapované Dominice

splněné dětské přáníVážně nemocná holčička se narodila mamince nečekaně již ve 27. týdnu. Její váha byla pouhých 950 gramů a měřila jen 35 centimetrů. Svůj životní boj sice nakonec vyhrála, ale nezůstalo to zcela bez následků a diagnóza lékařů zněla dětská mozková obrna.

Číst dál: Dárek od paní Jiřinky vyčaroval úsměv handicapované Dominice

Aktuální kolo