Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Patrik se narodil s dětskou mozkovou obrnou, má však nového milujícího tatínka

splněné dětské přáníNa jednu stranu potkal maminku Stanislavu smutný osud a narodilo se jí handicapované dítě, se kterým zůstala úplně sama bez tatínka. Druhá strana mince je taková, že jí život poslal velké štěstí a ona potkala úžasného muže a nakonec má krásnou rodinu. Tento příběh je důkazem toho, že i bolestné zkušenosti můžou mít krásný závěr.

Číst dál: Patrik se narodil s dětskou mozkovou obrnou, má však nového milujícího tatínka

VZPOMÍNKY: Nevinný pád odhalil u malého Teddíka rakovinu

splněné dětské přáníKdybych byla princezna Arabela, zatočila bych prstýnkem a přála si, aby byl chlapeček Teddýsek zdravý. Bohužel takovou moc nemám a tak nezbývá než doufat a z celého srdce si přát, aby svůj boj jednou vyhrál. Rodina Frejlichových může pro všechny sloužit jako velká inspirace k tomu, že láska dává víru zdravým i nemocným. Rakovina nemá šanci vyhrát, protože jejich pouto je silnější. Zavzpomínejte na příběh, který jsme na našem původním webu vydali 29. prosince 2012.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Nevinný pád odhalil u malého Teddíka rakovinu

VZPOMÍNKY: Každý uplynulý den může být pro Nelinku ten poslední

splněné dětské přáníJana Möllerová je maminkou pětileté dcery Nely, které v 17 měsících lékaři po lumbální punkci ve Fakultní nemocnici na Karlově v Praze stanovili diagnózu SMAII. Spinální muskulární atrofie typ II je nemoc svalů. Může postihnout miminko, ale dokáže nečekaně překvapit i v dospělosti. Je to genetické progresivní onemocnění svalstva, které je v současné době neléčitelné. Zavzpomínejte s námi na příběh, se kterým jsme vás na našem původním webu poprvé seznámili 20. prosince 2012.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Každý uplynulý den může být pro Nelinku ten poslední

VZPOMÍNKY: Tři roky čekala rodina na diagnózu zdravotního stavu Justýnky

splněné dětské přáníMaminka Lucie byla moc šťastná - čekala své první miminko. Přála si krásnou holčičku a to se jí splnilo. Co si však rozhodně nepřála, byl tvrdý zásah, který celé rodině osud nakonec připravil. Sama nám bude vyprávět svůj příběh a dlouhou cestu, po níž museli všichni projít, než se dozvěděli, jaká nemoc jejich dcerku postihla. Zavzpomínejte s námi na příběh, se kterým jste se mohli na našem původním webu seznámit již 11. prosince 2012.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Tři roky čekala rodina na diagnózu zdravotního stavu Justýnky

Aktuální kolo