Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Firma Interiérové textilie pomáhá splnit vážně nemocným dětem přání

interierove textilieSplněné dětské přání spolupracuje od roku 2014 se Štěpánem Hubíkem, který pravidelně daruje neziskové organizaci látky ze svých kolekcí. Díky tomu se nyní zrodila nová jarní kolekce zcela originálních tašek, které si budete mít možnost objednat a pomoc tak handicapovaným dítkům na splnění jejich snů.

Číst dál: Firma Interiérové textilie pomáhá splnit vážně nemocným dětem přání

Maminka pláče, její syn Honzík má nevyléčitelnou nemoc a čas se mu krátí

splněné dětské přáníDnes si můžete přečíst smutný příběh o chlapci, kterému lékaři diagnostikovali vzácnou a zatím neléčitelnou nemoc. Maminka svého syna velice miluje, ale nemá žádnou šanci jeho život zachránit. Snaží se mu ho alespoň zpříjemnit a je vděčná i za jeho obyčejný úsměv. Po nocích často pláče, protože je zcela bezmocná.

Číst dál: Maminka pláče, její syn Honzík má nevyléčitelnou nemoc a čas se mu krátí

VZPOMÍNKY: Obdarovali jsme nemocnou Elišku i její malou sestřičku

splněné dětské přáníOrganizátorky Splněného dětského přání pečlivě hledají a vybírají další děti, kterým by udělali radost vlastnoručně vyráběnou panenkou. Díky fanouškům, kteří náš projekt podporují, jsme mohli poslat další panenku devítileté Elišce. Dozvěděli jsme se o ní a její rodině spoustu zajímavostech věcí – jak žijí, kdo je jejich velkým pomocníkem i jejich velké přání. Zavzpomínejte s námi na příběh, který jsme zveřejnili na našem původním webu 13. října 2012.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Obdarovali jsme nemocnou Elišku i její malou sestřičku

Jak vzpomínají na 3. narozeniny organizátorky a účastníci dalšího přání?

splněné dětské přáníV sobotu 22. února oslavila nezisková organizace Splněné dětské přání své třetí narozeniny, a to ve společnosti rodin s vážně nemocnými a handicapovanými dětmi. Po příjemném posezení a oslavě v cukrárně v Galerii Myšák a se všichni přesunuli do Divadla Broadway, kde se dítka podívala do zákulisí, kde se setkala s představiteli muzikálu Tři mušketýři.

Číst dál: Jak vzpomínají na 3. narozeniny organizátorky a účastníci dalšího přání?

Aktuální kolo