Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

VZPOMÍNKY: Obdarovali jsme nemocnou Elišku i její malou sestřičku

splněné dětské přáníOrganizátorky Splněného dětského přání pečlivě hledají a vybírají další děti, kterým by udělali radost vlastnoručně vyráběnou panenkou. Díky fanouškům, kteří náš projekt podporují, jsme mohli poslat další panenku devítileté Elišce. Dozvěděli jsme se o ní a její rodině spoustu zajímavostech věcí – jak žijí, kdo je jejich velkým pomocníkem i jejich velké přání. Zavzpomínejte s námi na příběh, který jsme zveřejnili na našem původním webu 13. října 2012.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Obdarovali jsme nemocnou Elišku i její malou sestřičku

Jak vzpomínají na 3. narozeniny organizátorky a účastníci dalšího přání?

splněné dětské přáníV sobotu 22. února oslavila nezisková organizace Splněné dětské přání své třetí narozeniny, a to ve společnosti rodin s vážně nemocnými a handicapovanými dětmi. Po příjemném posezení a oslavě v cukrárně v Galerii Myšák a se všichni přesunuli do Divadla Broadway, kde se dítka podívala do zákulisí, kde se setkala s představiteli muzikálu Tři mušketýři.

Číst dál: Jak vzpomínají na 3. narozeniny organizátorky a účastníci dalšího přání?

VZPOMÍNKY: Díky Jiřince jsem se dostala ke canisterapii

splněné dětské přáníV říjnu 2012 darovalo Splněné dětské přání do rodiny s nemocným dítětem druhou ručně vyráběnou panenku Helenku. Doputovala k malé Jiřince a její adoptivní mamince Zuzance. Ta si holčičku osvojila, když jí byly dva roky. V pozdějším věku jí lékaři odhalili mentální postižení a epilepsii. Dozvěděli jsme se tenkrát, co ji k adopci vedlo a jak se s handicapem Jiřinky smířili její starší sourozenci.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Díky Jiřince jsem se dostala ke canisterapii

Splněné dětské přání slavilo třetí narozeniny

splněné dětské přáníV sobotu 14. února 2015 oslavila nezisková organizace společně s nemocnými dětmi své další narozeniny. Celá akce proběhla v přátelské atmosféře a v příjemném prostředí – nejprve v cukrárně v Galerii Myšák a poté v prostorách Divadla Broadway. Všichni si odvezli domů nezapomenutelné zážitky.

Číst dál: Splněné dětské přání slavilo třetí narozeniny

Aktuální kolo