Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Vážně nemocnou dceru Alenku beru jako velký dar

splněné dětské přáníPrvní syn se narodil Šárce zcela zdravý a tak by rodiče nikdy nenapadlo, že druhá holčička přijde na svět s velmi vzácnou nemocí. Rodina se celé situaci postavila čelem, drží při sobě a mají radost z každého dalšího pokroku, který jejich dcera udělá.

Číst dál: Vážně nemocnou dceru Alenku beru jako velký dar

Splněné dětské přání oslaví s handicapovanými dětmi 3. narozeniny

splněné dětské přání a handicapované dětiNezisková organizace Splněné dětské přání oslaví v únoru 2015 své třetí narozeniny. Při této příležitosti vybrala čtyři vážně nemocné děti, kterým daruje krásný den spojený s kulturním zážitkem. Společně se svými rodinami se přijedou podívat do Prahy, kde pro ně bude připraven pestrý program. Navštíví nejproslulejší cukrárnu v Galerii Myšák a pak pohádkový muzikál Tři mušketýři v Divadle Broadway.

Číst dál: Splněné dětské přání oslaví s handicapovanými dětmi 3. narozeniny

Splněné dětské přání vyhlašuje výherce lednové soutěže

splněné dětské přáníPro naše příznivce pořádáme soutěže, které jsou velice oblíbené. U nás se totiž vždy čestně vyhrává a ceny skutečně posíláme jejich novým majitelům. Víme dobře, že soutěžit vás skutečně baví. Dnes se dozvíte jméno šťastné výherkyně, která zvítězila poprvé v životě!

Číst dál: Splněné dětské přání vyhlašuje výherce lednové soutěže

VZPOMÍNKY: Tvrdě spící doktor a navždy poznamenaná Klárka

splněné dětské přáníA máme tu další cennou perličku z naší truhličky Vzpomínek. Tentokrát si připomeneme příběh handicapované holčičky Klárky a její zdravé sestřičky Sárky, se kterým jste se mohli seznámit na našich původních webových stránkách již 14. listopadu 2012. Byť se mamince Michaele měla narodit zdravá dceruška, po těžkém porodu bylo všechno jinak. Špatné zprávy ji však nezlomily, rozhodla se poprat se vším, co jí mělo přijít do cesty.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Tvrdě spící doktor a navždy poznamenaná Klárka

Aktuální kolo