Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Splněné dětské přání vyhlašuje výherce lednové soutěže

splněné dětské přáníPro naše příznivce pořádáme soutěže, které jsou velice oblíbené. U nás se totiž vždy čestně vyhrává a ceny skutečně posíláme jejich novým majitelům. Víme dobře, že soutěžit vás skutečně baví. Dnes se dozvíte jméno šťastné výherkyně, která zvítězila poprvé v životě!

Číst dál: Splněné dětské přání vyhlašuje výherce lednové soutěže

VZPOMÍNKY: Tvrdě spící doktor a navždy poznamenaná Klárka

splněné dětské přáníA máme tu další cennou perličku z naší truhličky Vzpomínek. Tentokrát si připomeneme příběh handicapované holčičky Klárky a její zdravé sestřičky Sárky, se kterým jste se mohli seznámit na našich původních webových stránkách již 14. listopadu 2012. Byť se mamince Michaele měla narodit zdravá dceruška, po těžkém porodu bylo všechno jinak. Špatné zprávy ji však nezlomily, rozhodla se poprat se vším, co jí mělo přijít do cesty.

Číst dál: VZPOMÍNKY: Tvrdě spící doktor a navždy poznamenaná Klárka

Sběr plastových víček jde do velkého finále

splněné dětské přáníSplněné dětské přání po celý rok 2014 organizovalo sbírku pro handicapovanou Dominiku. Kolik víček se podařilo nasbírat? Jakou částku se nám podařilo získat? A jak byla tato náročná akce úspěšná? To se dozvíte v tomto článku.

Číst dál: Sběr plastových víček jde do velkého finále

Jste plnoletá a svéprávná - měla to být záruka lékařky, že se Lenka narodí zdravá?

splněné dětské přání holčička lenkaMilí čtenáři, dnes pro vás máme zcela nový životní příběh, se kterým se nám svěřila maminka Radka. Sama má velké zdravotní problémy, ale i přes nepřízeň osudu se s velkou láskou každý den stará o svou vážně nemocnou dospívající dceru. Dnes by už byla o moc chytřejší a nenechala se svou lékařkou jen tak odbít jako tenkrát. Když čekala své první miminko, tak bohužel neznala možnost genetických vyšetření.

Číst dál: Jste plnoletá a svéprávná - měla to být záruka lékařky, že se Lenka narodí zdravá?

Aktuální kolo