Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Ladunka je nemocná holčička, která miluje panenky

Splněné dětské přáníMamince nikdo nevěřil, že už začíná rodit, a doktoři si razili vlastní teorii. Jak je možné, že zkušenou ženu, která porodila již tři děti, nikdo neposlouchal? A kdyby jí lékaři poslouchali, mohlo se zabránit problémům a její dítě by se narodilo zdravé? To jsou otázky, na které se už odpověď nedozvíme. Zato se dnes dozvíme, jaký osud byl pro Ladunku dále přichystán.

Číst dál: Ladunka je nemocná holčička, která miluje panenky

Autistický Ondra trpělivě čeká na vysněný výlet do Legolandu

Splněné dětské přáníSplněné dětské přání spolupracuje s rodinou pečující o autistického Ondru již řadu let. Když před dvěma lety, na jeho narozeniny, zahájilo novou misi S Ondrou do Legolandu, nikdo nečekal, že se vlivem pandemie realizace protáhne na několik let. Čas zároveň ukázal, že Ondrova vášeň pro Lego a touha navštívit zábavní park v doprovodu své rodiny jsou trvalé. Věříme, že se nám podaří získat dostat finančních prostředků, aby se mise letos uskutečnila. Pomoc můžete i vy!

Číst dál: Autistický Ondra trpělivě čeká na vysněný výlet do Legolandu

Uplakaná autistka Klárka si moc přeje panenku Baby Born

Splněné dětské přáníKaždý životní příběh má vlastní sílu a hloubku. Ten dnešní je obzvláště smutný v tom, že dvě hodné děti Klárka a Jakub si odnáší za svého otce alkoholika psychické následky na celý život. Přečtěte si vyprávění maminky Soni, která vždy toužila jen po lásce a spokojené rodině. 

Číst dál: Uplakaná autistka Klárka si moc přeje panenku Baby Born

SOUTĚŽ - svátek žen, maminek a babiček

Splněné dětské přáníMezinárodní den žen, připadající každoročně na 8. března, je mezinárodně uznávaný svátek stanovený Organizací spojených národů k výročí stávky newyorských švadlen v roce 1908. V České republice je svátek od roku 2004 významným dnem. Chceme společně vzdát hold ženské síle a energii.

Číst dál: SOUTĚŽ - svátek žen, maminek a babiček

Aktuální kolo