Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Rodinné přání Apassionata: Děti obdivovaly neuvěřitelné výkony umělců

apassionata splněné dětské přáníV neděli 14. 12. 2014 pořádala nezisková organizace Splněné dětské přání poslední rodinné přání v tomto roce. Holčičky Sofinka a Leontýnka byly vybrány, aby prožily nezapomenutelný zážitek na představení Apassionata - Zlatá cesta v O2 aréně.

Číst dál: Rodinné přání Apassionata: Děti obdivovaly neuvěřitelné výkony umělců

VZPOMÍNKY: Mamince Michalky se po porodu změnil život v každodenní boj

michalka a splněné dětské přáníSplněné dětské přání vás během posledních dvou let seznámilo s mnoha zajímavými a mnohdy neuvěřitelnými životními příběhy rodičů handicapovaných či nemocných dítě. Zavzpomínejme v následujících měsících na některé z nich. Na rodiny, které neztrácí sílu, zabojovali se svým osudem a věří v lepší zítřky. Zaujal nás příběh paní Martiny, která pečuje o malou Michalku, poprvé jste se s ní mohli na našem starém webu seznámit 5. října 2012.

 

Číst dál: VZPOMÍNKY: Mamince Michalky se po porodu změnil život v každodenní boj

Esterka změnila svým rodičům žebříček hodnot a priorit

esterka splněné dětské přáníNa závěr roku si můžete přečíst krásný příběh o skvělé rodině, která drží při sobě i přes nečekané starosti. Dozvíte se zajímavou informaci, že na negativní odběr plodové vody se vůbec nedá spoléhat a může se vám i tak narodit postižené dítě.

Číst dál: Esterka změnila svým rodičům žebříček hodnot a priorit

Vyhlášení výherce vánoční soutěže

vánoční soutěžNezisková organizace Splněné dětské přání připravila pro handicapované a nemocné děti vánoční soutěž. Dnes se dozvíte, kdo se stal šťastným výhercem a koho potěší krásná výhra – animovaná publikace Santa Claus – Čarovný svět Vánoc, ručně vyráběné látkové srdíčko a Andílek pro štěstí.

Číst dál: Vyhlášení výherce vánoční soutěže

Aktuální kolo