Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Přidušení při porodu způsobilo Jiříkovi celoživotní komplikace

splněné dětské přáníMaminka Pavlína bydlí v Hradci Králové. Žije sama bez partnera jenom se synem. Ve volném čase ráda háčkuje dečky a peče dorty. Je to její velký koníček, při kterém se odreaguje a přijde na jiné myšlenky. S Jiříkem rádi jezdí na výlety. V létě zase vyráží k rodičům na chatu, kde mají skvělý bazén na koupání.

Číst dál: Přidušení při porodu způsobilo Jiříkovi celoživotní komplikace

Lékařka mamince stručně sdělila – dejte to postižené dítě do ústavu!

splněné dětské přáníDnes nám bude příběh vyprávět maminka Ilona, která bydlí s rodinou v Hradci Králové. Má tři děti, dvě jsou již dospělé a jako třetí se narodila handicapovaná Anetka. Paní Ilona se ve volném čase nejraději věnuje vnoučátkům, nebo čte knihy a s oblibou vyrazí na pěší turistiku.

Číst dál: Lékařka mamince stručně sdělila – dejte to postižené dítě do ústavu!

Vyhlášení rodinného přání: Kdo uvidí originální show Apassionata?

show apassionataV neděli 14. 12. 2014 pořádá nezisková organizace Splněné dětské přání další rodinné přání. Vybrané nemocné děti vyrazí na krásné představení od 14 hodin do pražské O2 arény. A na koho se usmálo štěstí tentokrát?

Číst dál: Vyhlášení rodinného přání: Kdo uvidí originální show Apassionata?

Pošli fotku cukroví a vyhraj vánoční dárek

splněné dětské přání soutěžNezisková organizace Splněné dětské přání pro vás připravila novou vánoční soutěž. Máte jedinečnou možnost vyhrát krásné ceny, které si můžete dát třeba pod stromeček. Co pro to musíte udělat?

Číst dál: Pošli fotku cukroví a vyhraj vánoční dárek

Aktuální kolo