Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Vyhlášení rodinného přání: Kdo uvidí originální show Apassionata?

show apassionataV neděli 14. 12. 2014 pořádá nezisková organizace Splněné dětské přání další rodinné přání. Vybrané nemocné děti vyrazí na krásné představení od 14 hodin do pražské O2 arény. A na koho se usmálo štěstí tentokrát?

Číst dál: Vyhlášení rodinného přání: Kdo uvidí originální show Apassionata?

Pošli fotku cukroví a vyhraj vánoční dárek

splněné dětské přání soutěžNezisková organizace Splněné dětské přání pro vás připravila novou vánoční soutěž. Máte jedinečnou možnost vyhrát krásné ceny, které si můžete dát třeba pod stromeček. Co pro to musíte udělat?

Číst dál: Pošli fotku cukroví a vyhraj vánoční dárek

Statečná Barborka je pevně rozhodnutá – přepere obrnu!

splněné dětské přání Barborce je 13 let, bydlí s rodinou v Chrudimi. Narodila se mamince Aleně Pekárkové jako kilové miminko na konci šestého měsíce. Zpočátku to vypadalo, že bude úplně zdravá. Bohužel v devíti měsících byla rodičům lékaři sdělena nepříznivá diagnóza - dětská mozková obrna, spastická diparesa.

Číst dál: Statečná Barborka je pevně rozhodnutá – přepere obrnu!

Milují vaše děti koně? Dalším rodinným přáním bude show Apassionata

apassionata zlatá cestaSplněné dětské přání tentokrát vybralo velkolepé kulturní představení, které se uskuteční ve dnech 13. - 14. 12. 2014 v pražské O2 Aréně. Těšíme se na další setkání s handicapovanými dětmi, které osobně poznáme a uděláme jim radost nádherným zážitkem. Chcete s námi strávit krásný den, na který budete dlouho vzpomínat? Zašlete nám vyplněnou přihlášku!

Číst dál: Milují vaše děti koně? Dalším rodinným přáním bude show Apassionata

Aktuální kolo