Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Prázdninová soutěž potěší a rozzáří oči nemocným dětem

velká prázdninová soutěžV červenci odstartovala nezisková organizace Splněné dětské přání velkou Prázdninovou soutěž pro vážně nemocné a handicapované děti. Pro velký úspěch byla v září prodloužena až do 5. října 2014. Dorazila nám spousta krásných přihlášek. Dnes vám prozradíme, jaká dílka jsme obdrželi, a kteří soutěžící postupují do slosování o skvělé výhry.

Číst dál: Prázdninová soutěž potěší a rozzáří oči nemocným dětem

Vážně nemocná Anetka žije a dýchá díky lásce své rodiny

splněné dětské přání handicapovaná anetkaPaní Dita bydlí s celou rodinou v krásném podhorském městě Žacléř. Má zdravého 11letého syna Filipa a nemocnou 8letou Anetku, která se měla také narodit zdravá. Komplikace při porodu, ale vše změnily a zanechaly na miminku těžké následky. Rodiče si nestěžují na svůj osud, místo toho zahrnují dceru velkou láskou, která jí prodlužuje život.

Číst dál: Vážně nemocná Anetka žije a dýchá díky lásce své rodiny

Jedna dcera je zdravý ďáblík, druhá, Stella, se narodila handicapovaná

splněné dětské přání příběhy handicapovaných dětíMaminka Adriana bydlí s rodinou v Českém Těšíně. Dcera Viktorka je šestiletý živel, který má velkou vyřídilku, chytrost a nekonečnou energii. Mladší sestřičce Stelle jsou dva roky. Péče o ní vyžaduje velkou trpělivost i hodně peněz. Rodiče drží pospolu a snaží se rozdělit svou lásku a pozornost spravedlivě mezi obě dcery.

Číst dál: Jedna dcera je zdravý ďáblík, druhá, Stella, se narodila handicapovaná

Vyhlášení rodinného přání: Kdo se vypraví za Sněhovou královnou?

snehova kralovna muzikálV neděli 26. října 2014 pořádá nezisková organizace Splněné dětské přání další rodinné přání. Vybrané nemocné děti vyrazí v doprovodu svých rodičů do pražského divadla Hybernia na krásný muzikál Sněhová královna. O poslední volné místo jsme vyhlásili soutěž, do které se přihlásilo mnoho zájemců, kdo je ale tím šťastný?

Číst dál: Vyhlášení rodinného přání: Kdo se vypraví za Sněhovou královnou?

Aktuální kolo