Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Jedna dcera je zdravý ďáblík, druhá, Stella, se narodila handicapovaná

splněné dětské přání příběhy handicapovaných dětíMaminka Adriana bydlí s rodinou v Českém Těšíně. Dcera Viktorka je šestiletý živel, který má velkou vyřídilku, chytrost a nekonečnou energii. Mladší sestřičce Stelle jsou dva roky. Péče o ní vyžaduje velkou trpělivost i hodně peněz. Rodiče drží pospolu a snaží se rozdělit svou lásku a pozornost spravedlivě mezi obě dcery.

Číst dál: Jedna dcera je zdravý ďáblík, druhá, Stella, se narodila handicapovaná

Vyhlášení rodinného přání: Kdo se vypraví za Sněhovou královnou?

snehova kralovna muzikálV neděli 26. října 2014 pořádá nezisková organizace Splněné dětské přání další rodinné přání. Vybrané nemocné děti vyrazí v doprovodu svých rodičů do pražského divadla Hybernia na krásný muzikál Sněhová královna. O poslední volné místo jsme vyhlásili soutěž, do které se přihlásilo mnoho zájemců, kdo je ale tím šťastný?

Číst dál: Vyhlášení rodinného přání: Kdo se vypraví za Sněhovou královnou?

Rodinný den se Sněhovou královnou

muzikál sněhová královnaSplněné dětské přání připravovalo v létě rodinné přání pro handicapované děti, které se měla uskutečnit 5. července 2014 na hradě Grabštejn. Na poslední chvíli jsme však byli nuceni akci z organizačních důvodů zrušit. Své sliby však plníme, a tak jsme pro tři vybrané rodiny připravili náhradu – vyrazíme s nimi na muzikál Sněhová královna.

Číst dál: Rodinný den se Sněhovou královnou

Doktorka oznámila: Je nám to moc líto, ale Terezka umřela

splněné dětské přání příběhy rodin s handicapovanými dětmiMamince Michaele je 25 let, žije s manželem nedaleko Hradce Králové. Mají spolu dceru Helenku, které jsou tři roky a v budoucnu si přejí mít ještě další děti, pokud jim to situace umožní. Původně se jim měla narodit dvojčátka, ale osud zamíchal kartami a nečekaně rozhodnul úplně jinak.

Číst dál: Doktorka oznámila: Je nám to moc líto, ale Terezka umřela

Aktuální kolo