Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Beauty Day pro Splněné dětské přání

gábina benešová mary keyNechte se zkrášlit rukou profesionála. Naučte se, jak proměnit svůj vzhled k nepoznání. Chcete být hvězdou večírků, kulturních a společenských akcí? Zaregistrujte se na Beauty Day, který se uskuteční ve čtvrtek 9. října 2014. V příjemném prostředí se o vás postará vizážistka Gábina Benešová, specialistka na líčení a kosmetické poradenství. Výtěžek z této akce poputuje na konto neziskové organizace Splněné dětské přání.

Číst dál: Beauty Day pro Splněné dětské přání

Smrt Fanouška stmelila a posílila celou rodinu

splněné dětské přáníMamince Evičce je teprve 32 let, v životě si už ale prožila moc těžké chvíle. Díky tomu se naučila být odvážnější a statečnější. Ve svém manželovi má velkou oporu, pomohl jí přežít ty nejtěžší dny. Přečtěte si příběh o lásce, naději a odvaze být zase znovu těhotná.

Číst dál: Smrt Fanouška stmelila a posílila celou rodinu

Tušíte, jak se plní dětská přání?

splněné dětské přáníV současné době se naše nezisková organizace Splněné dětské snaží splnit další sen – tentokrát dívce Zuzance, která pochází s Plzně. Lékaři jí krátce po narození diagnostikovali dětskou mozkovou obrnu, proto je odkázaná na invalidní vozík. Zuzanka je však velmi veselá, milá a své okolí zahrnuje radostí a úsměvy.

Číst dál: Tušíte, jak se plní dětská přání?

Prodlužujeme naši velkou Prázdninovou soutěž do 5. října 2014

splněné dětské přání SOUTĚŽMáme pro vás dobrou zprávu! Obdrželi jsme mnoho žádostí od rodin, které se během léta nestihly zapojit do Prázdninové soutěže o krásné ceny, zda bychom ji mohli prodloužit. Protože bychom rádi dali příležitost i těmto opozdilcům, rozhodli jsme se vyhovět a udělat novou uzávěrku přihlášek – posílat je můžete do 5. října 2014.

Číst dál: Prodlužujeme naši velkou Prázdninovou soutěž do 5. října 2014

Aktuální kolo