Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Látkové tašky pomáhají splnit dětské přání

splněné dětské přání luxusní kolekce tašekSplněné dětské přání plánuje na září další akci, další krásný den, kdy se vybranému dítěti splní jeho sen. Tentokrát se štěstí usmálo na Zuzanku, která pochází z Plzně. Trápí jí dětská mozková obrna, kvůli níž se pohybuje především na invalidním vozíčku. Miluje zvířátka a také zpěvačku, herečku a televizní moderátorku Genny Ciatti. Jejím největším snem bylo, strávit s ní prima den.

Číst dál: Látkové tašky pomáhají splnit dětské přání

Filmová pohádka: O statečném kováři

o statečném kovářiPrázdniny definitivně skončili a my dnes máme první zářijový den. Milé děti, ničeho se nebojte i ve škole na vás čeká spousta zábavy, dobrodružství a nových kamarádů. Abychom vám první studijní den zpříjemnili, připravili jsme si pro vás pohádku O statečném kováři. Mladík Mikeš bude muset dokázat, že má srdce na pravém místě, je statečný a poctivý.

Číst dál: Filmová pohádka: O statečném kováři

Oficiální prohlášení k nařčení maminky Terezy Kantové

splněné dětské přáníObčanské sdružení Splněné dětské přání bylo ve čtvrtek 28. srpna 2014 nařčeno z podvodného jednání a klamání paní Terezou Kantovou, maminkou Lukáška, který má poruchu autistického spektra. Organizace údajně odmítla poskytnout finanční prostředky, které slíbila a k nimž se smluvně zavázala. Vzhledem k tomu, že je toto vyjádření lživé, vydává představitelka této neziskovky, Kristýna Šmejkalová, oficiální prohlášení, ve kterém uvádí v kontextu veškeré informace a uvádí je na pravou míru.

Číst dál: Oficiální prohlášení k nařčení maminky Terezy Kantové

Animovaná pohádka: O kouzelníkovi a králíčkovi

kouzelník a králíčekMilé děti, zdali pak jste si někdy přáli být kouzelníkem? Chtěli jste umět létat, vyčarovat z papírové růže živou květinu, nebo umět vytáhnout králíka z klobouku? Jenže se zvířátky to nikdy není jednoduché - mají svoji vlastní hlavu, a když si umanou, nemusí se jim chtít vystupovat. Na to doplatil i náš dnešní hrdina. Málo se o svého ušatého kamaráda staral, a to se mu při jeho poslední show pořádně vymstilo.

Číst dál: Animovaná pohádka: O kouzelníkovi a králíčkovi

Aktuální kolo