Různorodost nás spojuje:
handicapovaní a zdraví, ruku v ruce

Úvod

Filmová pohádka: Jak se budí princezny

Jak se budí princeznyUž jste slyšeli o princezně, která sladce spí v růžích a čeká na vysvobození od sličného prince? Ve snímku Jak se budí princezny režiséra Václava Vorlíčka se s ní můžete blíže seznámit. Je veselá, dobrosrdečná a důvěřivá. Vůbec netuší, jaké nebezpečí hrozí jí i celému království, pokud nenajde včas svého ženicha. A jak to tak někdy bývá, nejlépe nevybírají rodiče, ale zamilované srdce.

Číst dál: Filmová pohádka: Jak se budí princezny

Pomozte splnit sen handicapované Zuzanky

Zuzanka Gareisová - Vysněný den s Genny Ciatti18letá Zuzanka se pohybuje na vozíčku, chodí do speciální školy, je velmi bystrá, komunikativní a veselá. Má ráda zvířata a nejvíc na světě touží po tom, aby strávila den se svou oblíbenou umělkyní Genny Ciatti. Nezisková organizace Splněné dětské přání se snaží její sen realizovat, bez podpory dalších lidí to však nezvládne. Zapojte se také!

Číst dál: Pomozte splnit sen handicapované Zuzanky

Animovaná pohádka: Návštěva mimozemšťanů

návštěva mimozemšťanůExistuje skutečně v dalekém vesmíru nějaký život? Jak asi tito obyvatelé vypadají? A zda někdy navštívili naši Zemi? Pokud vás tyto otázky také někdy napadly, ale zatím jste na ně nenalezly odpověď, dnes se konečně dočkáte. Studio Pixar v krátkém animovaném filmu ztvárnilo, jak probíhá návštěva mimozemské civilizace. Přilétají vždy v noci, aby je lidé nevyrušovali při jejich výzkumu.

Číst dál: Animovaná pohádka: Návštěva mimozemšťanů

Filmová pohádka: Dívka na koštěti

dívka na koštětiDnes se vydáme do světa kouzel. Setkáte se s nejrůznějšími strašidly a pohádkovými postavami. Mezi nimi žije i mladá Saxana, nezbedná čarodějka, které se nechce chodit do školy čar a kouzel. Místo toho by neustále prováděla nějaké lumpárny. Její výlet do říše lidí bude vypadat jako obrovské dobrodružství, obzvlášť když se setká s pohledným Honzou.

Číst dál: Filmová pohádka: Dívka na koštěti

Aktuální kolo